Xωρισμός αντί γάμου για την Κάιλι Μινόγκ: Δεν είναι γραφτό να παντρευτώ

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η Kάιλι Μινόγκ, η οποία χώρισε τον 29χρονο αρραβωνιαστικό της γιατί την απάτησε με 34χρονη ηθοποιό, σύμφωνα με τα ξένα ειδησιογραφικά μέσα.

Μάλιστα, λίγες μέρες μετά την τελευταία της συνέντευξη δήλωνε ενθουσιασμένη για τον επικείμενο γάμο της με τον 29χρονο αρραβωνιαστικό της Τζόσουα Σας. Η χαρά της όμως δεν κράτησε πολύ καθώς χώρισε μετά τις υποψίες ότι ο Σας είχε σχέση με την 34χρονη Ισπανίδα ηθοποιό Marta Milans.

Δύο εβδομάδες μετά την είδηση του χωρισμού η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε στην Sunday Herald Sun, όπου εμφανίστηκε καταβεβλημένη από αυτή την ατυχία.

Η 48χρονη τραγουδίστρια μεταξύ άλλων δήλωσε ευγνώμων για την εμπειρία της αυτή, ενώ πρόσθεσε ότι είναι έτοιμη να το αφήσει πίσω της. Συμπλήρωσε επίσης έχει υπάρξει πολύ τυχερή στον έρωτα και ας μην έχει βρει ακόμη τον κατάλληλο σύντροφο.

Splash

«Δεν πέρασα ποτέ στη ζωή μου το κατώφλι του γάμου, αλλά ίσως αυτό να είναι το πεπρωμένο μου. Έχω γνωρίσει την αγάπη και μου αρέσει να είμαι ερωτευμένη και να αγαπάω», ανέφερε η 48χρονη τραγουδίστρια.

Όσον αφορά για το φιάσκο με τον Joshua και την Ισπανίδα που του πήρε τα μυαλά δήλωσε πως δεν έχει ιδέα για το γεγονός αυτό, τα έχει αφήσει όλα πίσω της και ανυπομονεί να συνεχίσει τη ζωή της.

Σημειώνεται ότι ο 29χρονος Τζόσουα φέρεται να απατούσε τη Μινόγκ με την 34χρονη Ισπανίδα ηθοποιό Marta Milans. Μάλιστα η πρώτη φορά που οι δυο τους εθεάθησαν μαζί σε τρυφερά τετ-α-τετ ήταν ένα μήνα μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων τους.

H ισπανίδα καλλονή που φέρεται να είναι η νέα αγαπημένη του Τζόσουα Σας
H Ισπανίδα καλλονή Τζόσουα Σας που φέρεται να είναι η “πέτρα του σκανδάλου “.