Η Αντζελίνα Τζολί μιλά για πρώτη φορά για το διαζύγιο: Θα είμαστε πάντα οικογένεια (Βίντεο)

Λίγες μόλις μέρες μετά από τα δημοσιεύματα που την θέλουν στην αγκαλιά του Τζάρεντ Λέτο, η Αντζελίνα Τζολί μίλησε για πρώτη φορά μετά και τον πολύκροτο διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC.

Εμφανώς συγκινημένη, η 41χρονη, βραβευμένη με Όσκαρ, ηθοποιός, που βρίσκεται στην Καμπότζη για την προώθηση της νέας της ταινίας: «First They Killed My Father», σπάει την σιωπή της μετά και από τον Σεπτέμβριο, όταν και κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου, υπογραμμίζοντας: «Δεν θέλω να λέω πολλά γι’ αυτό εκτός από το ότι ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, ότι είμαστε οικογένεια και πάντα θα είμαστε. Όλη μου η προσοχή και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα παιδιά μου, στα παιδιά μας»

«Θα είμαστε πάντα οικογένεια, για αυτό το πράγμα προσπαθώ. Προσπαθώ να βρω έναν τρόπο να το αντιμετωπίσουμε και απ’ όλο αυτό να βγούμε με κάποιο τρόπο πιο δυνατοί, να έρθουμε πιο κοντά», δήλωσε η Αντζελίνα Τζολί, ενώ στην ερώτηση για το πώς φαντάζεται τον εαυτό της έπειτα από 5 χρόνια, η Τζολί απάντησε: «Θα ήθελα να ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο επισκεπτόμενη τα παιδιά μου, ελπίζοντας ότι θα είμαστε απλά ευτυχισμένοι και θα κάνουμε πραγματικά ενδιαφέροντα πράγματα. Για ό,τι κάνω, ελπίζω ότι δίνω καλό παράδειγμα στα παιδιά μου. Ότι τους δίνω να καταλάβουν τι είναι πραγματικά ο κόσμος, ώστε να μην τον βλέπουν μέσα από το πρίσμα του Χόλιγουντ».