Το διαζύγιο των Brangelina τώρα και σε ντοκιμαντέρ!

Ο χωρισμός του Μπραντ Πιτ από την Αντζελίνα Τζολί  ήταν αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο συγκλονιστικά “κουτσομπολιά” των τελευταίων ετών για το Hollywood.

Οι δύο αστέρες προσπαθούν να βρουν άμεσα τις ισορροπίες τους κυρίως για το καλό των παιδιών τους, αν όμως γίνει αυτό που φημολογείται, τότε μάλλον θα ζήσουν τον χειρότερο εφιάλτη τους.

Διότι υπάρχει κάτι ακόμα πιο τραγικό από το να σε ξέρει (κυριολεκτικά) όλος ο κόσμος και να χωρίζεις: Να γυρίζουν… σε ντοιμαντέρ την προσωπική σου ζωή και μάλιστα να περιμένουν όλοι πως και πως!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το εγχείρημα αυτό το έχει αναλάβει  ο σκηνοθέτης και μουσικός παραγωγός Ian Halperin, γνωστός για το ντοκιμαντέρ His Highness Hollywood. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, Πιτ και Τζολί ζούσαν χώρια για πάνω από έναν χρόνο, πολύ πριν δηλαδή η είδηση του χωρισμού κάνει τον γύρο του κόσμου από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μέχρι σήμερα κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει για το τι ακριβώς έχει γίνει ανάμεσα στο ζευγάρι, πάντως έχουν δαπανηθεί τόνοι μελανιού για τους λόγους που αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Ο 52χρονος Halperin υποστηρίζει ότι στην ταινία που σκοπεύει να γυρίσει θα αποκαλύψει τους πραγματικούς λόγους που η Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, ενώ υπόσχεται ότι θα βγάλει στη φόρα και πολλές άγνωστες πληροφορίες για το ευρύ κοινό.

«Αυτή η ταινία θα είναι καθοριστική για τους Brangelina καθώς θα βγουν πάρα πολλά μυστικά στη φόρα» ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του 52χρονου δημιουργού του ντοκιμαντέρ, με τίτλο Broken: The Incredible Story of Brangelina. Όσο για την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει, το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι αυτό θα γίνει σύντομα.