Demy: Το κορίτσι που θα "ζωγραφίσει" και στην Eurovision

Την γνωρίσαμε μέσα από την “Ζωγραφιά” ένα τραγούδι που έσπασε όλα τα ρεκόρ και σημάδεψε την επαγγελματική της πορεία στο ελληνικό καλλιτεχνικό στερέωμα. Ενα τραγούδι προφητικό θα λέγαμε καθώς από τότε η ζωή της “ζωγραφίστηκε” με τα πιο φωτεινά χρώματα και τα όνειρα της άρχισαν να πραγματοποιούνται το ένα μετά το άλλο.

Το 2017 για το πολυτάλαντο κορίτσι με τη βελούδινη φωνή ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και σίγουρα το άστρο της θα λάμψει και αυτή την χρονιά.

Πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Mamma Mia!» δίπλα στη Δέσποινα Βανδή, τραγουδάει στο «Acro» μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη και τη Μαλού και ετοιμάζει τον τρίτο της δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλη Ιανουαρίου και το καλύτερο… θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision.

demy-1

Παρά το μικρο της ηλικίας της καθώς είναι μόλις 25 χρονών έχει καταφέρει πολλά και όλα δείχνουν ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.

Είναι τυχερή και ταλαντούχα  αλλά χωρίς δουλειά δεν γίνεται τίποτα και η Demy δουλεύει σκληρά για να γίνεται ακόμα καλύτερη σε αυτό που αγαπά, στο τραγούδι.

Σε συνέντευξη της που δημοσιεύθηκε πρόσφατα αποκάλυψε διάφορες πτυχές του εαυτού της και μας έκαναν αρκετές από τις δηλώσεις τη.

Πρώτον η Demy προέρχεται άπω οικογένεια δικηγόρων και η ίδια είναι φοιτήτρια Νομικής. Χρωστάει μόνο πέντε μαθήματα για το πτυχίο. Οι γνώσεις της στην Νομική έμμεσα την βοηθούν στο να πάρει σωστές αποφάσεις όπου μέχρι στιγμής την έχουν οδηγήσει στα σωστά μονοπάτια στην ζωή της.

Επίσης αν και ποπ τραγουδίστρια παραδέχεται ότι στην Ελλάδα κανείς δεν μπορεί να κάνει πραγματικά μεγάλη καριέρα με κάποιο άλλο είδος πέρα από το λαϊκό τραγούδι. Ωστόσο, δεν θα έκανε κάποια τεράστια μεταστροφή επειδή τα λεφτά είναι εκεί.

Τέλος έχει πια φτάσει στο σημείο να δίνει συγχωροχάρτια στους παπαράτσι αν και στην αρχή φοβόταν πολύ που έβγαιναν όλα τα προσωπικά της στην φόρα.

Δεν διστάζει να πει ότι ακόμα οι γονείς της ανησυχούν για αυτή και την νουθετούν για τους κίνδυνους που εγκυμονεί η νύχτα.  Φοβούνται περισσότερο την οδήγηση και  τους πιωμένους οδηγούς και όχι τόσο τους ανθρώπους της νύχτας τονίζει.

Όσον αφορά την συμμετοχή της στην Eurovision που θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Κίεβο αναφέρει ότι είναι άπλα “Ευτυχισμένη”!

demy-3