Ήττα για τον Μπραντ Πιτ- Το δικαστήριο απέρριψε αίτημά του

Η διαμάχη καλά κρατεί ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και την Ατζελίνα Τζολί αν και έχουν περάσει τρεις μήνες από την ανακοίνωση του διαζυγίου τους.

To δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του Μπραντ Πιτ να μην δημοσιοποιηθούν τα δικαστικά έγγραφα που αφορούν την ιδιαίτερα προσβεβλημένη από τα μέσα ενημέρωσης διαδικασία του διαζυγίου του από τη Ατζελίνα Τζολί και την κηδεμονία των παιδιών τους.
Συγκεκριμένα, ο δικαστής Ρίτσαρντ Μπαρτζ Τζούνιορ του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες απέρριψε το αίτημα του ηθοποιού, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του δικαστηρίου.

Ο Πιτ προέβη στο συγκεκριμένο αίτημα προκειμένου να διασφαλίσει την ιδιωτικότητα των παιδιών του και να μην διαρρεύσουν στοιχεία και πληροφορίες που μπορεί να τους προξενήσουν κακό ωστόσο, ο δικαστής αποφάσισε να μην μείνει μυστική όλη η υπόθεση.

Παρόλα αυτά το δικαστήριο αναγνωρίζει τα δικαιώματα της ιδιωτικότητας των ανήλικων παιδιών και θα καθοδηγηθεί με γνώμονα το βέλτιστο συμφέρον των παιδιών, σύμφωνα με το λεγόμενα του δικαστή.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της Ατζελίνα Τζολί ισχυρίστηκε ότι η κίνηση του Πιτ ήταν μια προσχηματική απόπειρα να προστατεύσει τον εαυτό του από την δημοσιότητα και όχι τα παιδιά του όπως ισχυρίζεται.