Θα λιώσετε! Ο Πολωνός πάππους μαθαίνει αγγλικά για να μιλήσει στο εγγόνι του

Η συγκινητική διαφήμιση  ανέβηκε σε ένα πολωνικό σάιτ, το Allegro και έγινε αμέσως viral.

Πρόκειται για διαφήμιση εκμάθησης αγγλικών για αρχάριους και ξεκινάει με έναν συμπαθητικό ηλικιωμένο άντρα που ανοίγει το πακέτο που φθάνει με τον κούριερ και περιέχει έναν οδηγό εκμάθησης αγγλικών για αρχαρίους.

Ο παππούς φοράει τα γυαλιά του, φτιάχνει το τσάι του και κάθεται με το βιβλίο να μάθει τη γλώσσα. Αρχίζει να αποστηθίζει φράσεις σε σπαστά αγγλικά.

pappoys polonos

Για να μάθει το λεξιλόγιο, ο παππούς κολλάει στίκερς σε διάφορα αντικείμενα στο σπίτι του, στην τουαλέτα, στο ψυγείο, ακόμη και στον σκύλο του.

Σε μια ξεκαρδιστική σκηνή, λέει φωναχτά «I love you, you are perfect», μέσα στο λεωφορείο, προκαλώντας έκπληξη σε μια νεαρή κοπέλα που κάθεται μπροστά του. Τον βλέπουμε στη συνέχεια στο αεροπλάνο για το Λονδίνο, να επαναλαμβάνει, με αγωνία, «Hi, I am».

Παίρνει ένα μαύρο ταξί το οποίο τον αφήνει σε ένα όμορφο σπίτι διακοσμημένο με δύο χριστουγεννιάτικα δένδρα στην είσοδο. Την πόρτα ανοίγει ένας άνδρας, προφανώς ο γιος του, και τον καλωσορίζει στο σπίτι, όπου ένα μικρό κοριτσάκι περιμένει αμίλητο σε μια γωνία.

Γονατίζει, τα μάτια του είναι υγρά, και λέει στο κορίτσι, στα αγγλικά: «Γεια σου, είμαι ο παππούς σου».