Πάντα στιλάτη! Τι παπούτσια να φορέσεις στο ρεβεγιόν αν δεν αντέχεις τα ψηλοτάκουνα

Όσο πλησιάζει η βραδιά της Πρωτοχρονιάς τόσο σκέφτεσαι την περσινή χρονιά και τη στιγμή που μπήκες στο σπίτι αγκομαχώντας, πετώντας αριστερά και δεξιά τις γόβες σου. Όλο το βράδυ το μόνο που είχες στο μυαλό σου ήταν τα δύο τελευταία δαχτυλάκια των ποδιών σου που είχαν εγκλωβιστεί μέσα στα ψηλοτάκουνα γοβάκια σου και η δυσκολία που είχες να περπατήσεις, αλλά και να χορέψεις μέχρι το πρωί με τον αγαπημένο σου και τους φίλους σου.

Τελικά πόσες θυσίες κάνουμε για να νιώθουμε στιλάτες και περιποιημένες; Ίσως μερικές, όπως αυτή με τα ψηλοτάκουνα να μη χρειάζεται, μιας και μπορείς να φορέσεις πολλά άλλα παπούτσια τη βραδιά του ρεβεγιόν. Αν, λοιπόν, έχεις βαρεθεί να κάθεσαι σε μια γωνιά γιατί ακόμη και η πιο μικρή απόσταση -από το σαλόνι μέχρι την κουζίνα- σου φαίνεται κατόρθωμα και επιπλέον, θέλεις να αποδείξεις πως είσαι δυνατή στις χορευτικές φιγούρες, τότε ξέχασε τα ψηλοτάκουνα και διάλεξε μπαλαρίνες, oxford shoes, slippers ή φλατ μποτάκια για το formal look σου. Κι όμως μπορείς να τα φορέσεις και βράδυ, αρκεί να επιλέξεις το κατάλληλο ζευγάρι για να συνδυάσεις το cropped υφασμάτινο παντελόνι σου, την ολόσωμη φόρμα σου ή το glam φόρεμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Διάλεξε, λοιπόν, ένα ζευγάρι μπαλαρίνες με στρας για να συνδυάσεις το mini φόρεμά σου, ένα ζευγάρι oxford shoes ή brogues για τη mini ολόσωμη φόρμα σου ή το ανδρόγυνο παντελόνι σου, ενώ για το δερμάτινο σορτς και το πουκάμισο με τις διαφάνειες προτίμησε ένα ζευγάρι slippers με διακοσμητικές λεπτομέρειες. Φυσικά, αν θέλεις να πετύχεις μία rock chic εμφάνιση μπορείς να φορέσεις ακόμη και τα φλατ μποτάκια σου.

[intense_gallery type=”thickbox” rtl=”0″ size=”large” columns=”2″ marginpercent=”1″ include=”37115,37114,37113,37112,37111,37110,37103,37104,37105,37106,37107,37102,37108″]

Πηγή: http://joytv.gr/