Ο «Κος και η κα Σμιθ» δεν μένουν πια μαζί- Τι κρύβεται πίσω από το χωρισμό τους;

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε χθες η ανακοίνωση ότι η Ατζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ θα ζουν πλέον χωριστά.

Η 15η Σεπτεμβρίου θα μείνει στην ιστορία ως η ημέρα που χώρισε ένα από τα πιο διάσημα και «λαμπερά» ζευγάρια του πλανήτη.

Όπως αποκαλύπτει το Us Weekly ένα περιστατικό άνευ προηγούμενου είναι η αιτία που η Αντζελίνα Τζολί αποφάσισε να ζητήσει διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ.

Το ρεπορτάζ μέχρι στιγμής δεν αποκαλύπτει που είναι αυτό το περιστατικό, αναφέρει όμως ότι είναι κάτι που διαδραματίστηκε μία εβδομάδα πριν την 15η Σεπτεμβρίου.

«Η τελική απόφαση για διαζύγιο οφείλεται σε κάτι που συνέβη λίγες μέρες πριν και ανάγκασε την Αντζελίνα να δράσει και να προχωρήσει τις διαδικασίες» αναφέρει πηγή στο περιοδικό.

Και συνεχίζει: «Η Αντζι λέει ακόμα ότι ο Μπραντ είναι η αγάπη της ζωής της και ότι η απόφαση για διαζύγιο είναι πολύ βαριά για την καρδιά της, αλλά η προτεραιότητα τώρα είναι τα παιδιά».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Μπραντ Πιτ είναι έξαλλος με την κίνηση της Αντζελίνα να καταθέσει αίτηση διαζυγίου και φοβάται για τα παιδιά του. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας TZM ο ηθοποιός είναι θυμωμένος κυρίως με τις ιστορίες που εξαπολύει η σύζυγός του και αναφέρουν ότι συχνά είχε εκρήξεις οργής και έκανε χρήση αλκοόλ και ουσιών.

Η Τζολί στην αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε ισχυρίζεται ότι ο Πιτ πολλές φορές είναι ακατάλληλος μπαμπάς γιατί πίνει και κάνει χρήση ουσιών.

Σύμφωνα με την πλευρά του Πιτ, αντί η Τζολί να φερθεί σαν ενήλικας περιγράφει τον Μπραντ σαν επικίνδυνο και ακατάλληλο μπαμπά. 

Τώρα η πολυτελής κατοικία των δύο σταρ του Χόλιγουντ είναι περικυκλωμένη από φωτογράφους.

pit-marion

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, φήμες λένε ότι η Γαλλίδα ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ είναι το «τρίτο πρόσωπο» στους Brangelina.
Η σχέση ανάμεσα στον Πιτ και την Κοτιγιάρ είχε φημολογηθεί και πριν από μερικούς μήνες.

Ελάχιστες ώρες μετά την ανακοίνωση ότι η Αντζελίνα Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μετά από δύο χρόνια γάμου και συνολικά δώδεκα χρόνια σχέσης με τον Πιτ, άρχισαν να κάνουν το γύρο του κόσμου και οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η μοιραία γυναίκα στο γάμο είναι η Μαρόν Κοτιγιάρ.

Τελικά, ακόμη και στην περίπτωσή τους επιβεβαιώθηκε το ρητό ότι “τίποτε δεν κρατάει για πάντα….”