"Ήμουν μεθυσμένη όταν γνώρισα τον Ντέιβιντ"

Η Βικτόρια Μπέκαμ είναι το απόλυτο fashion icon και μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Από την εποχή που ήταν μέλος των Spice Girls και λατρεμένη pop τραγουδίστρια των 90ς έχουν περάσει αρκετά χρόνια κατά την διάρκεια των οποίων η Βικτόρια έμαθε πολλά, μέσα από τα λάθη και τις εμπειρίες της.

Η βρετανική Vogue στο τελευταίο τεύχος της φιλοξενεί την 42χρονη σταρ και εκτός από μια πολύ ενδιαφέρουσα φωτογράφηση υπάρχει και ένα γράμμα που γράφει η 42χρονη σταρ στον έφηβο εαυτό της, με τίτλο “Τι θα ήθελα να γνωρίζω τότε”.

Ανάμεσα στα πολλά που λέει η κυρία Μπέκαμ στη νεαρή -και ζουμπουρλή, κατά τα λεγόμενά της, τότε- Βικτόρια Άνταμς αφορούν και στον κεραυνοβόλο -γιατί περί αυτού πρόκειται- έρωτά της με τον νυν σύζυγό της και πατέρα των 4 παιδιών της, Ντέιβιντ.

Και έχουν μεγάλο ενδιαφέρον

Ο Ντέβιντ και η Βικτόρια γνωρίστηκαν τον 1996. Εκείνη στο απώγειο της καριέρας της με της Spice Girls και εκείνος ακόμη άσημος ποδοσφαιριστής. Παλιότερα, ο Ντέιβιντ είχε αποκαλύψει τι σκέφτηκε μόλις την είδε πρώτη φορά “Αυτό είναι το κατάλληλο κορίτσι για μένα και θα την έχω. Είναι ό,τι έχω στο μυαλό μου για την τελειότητα. Ήξερα ότι αν με ήθελε θα ήμασταν μαζί για πάντα”.

Να που τώρα η Βικτόρια αποκαλύπτει τι συνέβη από τη δική της πλευρά, μιλώντας στον νεότερο εαυτό της. Ιδού τι συμβουλή έδωσε στη νεαρή ΒΙκτόρια σχετικά με τα αγόρια και τις σχέσεις που κρατούν:

αρχείο λήψης (4)

“Μάθε περισσότερα για το ποδόσφαιρο, ειδικά τον κανόνα του οφσάιντ. Και ναι, ο κεραυνοβόλος έρωτας υπάρχει. θα σου συμβεί κι εσένα στο λάουντζ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -αν και εσύ θα είσαι λίγο μεθυσμένη και δεν θα θυμάσει ακριβώς όλες τις λεπτομέρειες
Και ενώ οι υπόλοιποι παίκτες στεκόταν στο μπαρ και έπιναν με τους φίλους τους, θα δεις τον Ντέιβιντ να κάθεται λίγο πιο πέρα με την οικογένειά του. (Δεν είναι ακόμη ούτε στην πρώτη ομάδα -εσύ είσαι η διάσημη).
Και έχει τόσο γλυκό χαμόγελο. Κι εσύ επίσης, είσαι κοντά με την οικογένειά σου και θα σκεφτείς πόσο κοντά του νιώθεις. Θα σου ζητήσει το τηλέφωνό σου. (Ακόμη έχει το αεροπορικό εισιτήριο Λονδίνο/Μάντσεστερ επάνω στο οποίο το έγραψε)…”

Πολύ τρυφερό…

Μεταξύ άλλων, η Βικτόρια μίλησε και στη 18χρονη Βικτόρια που ένιωθε “να μη ανήκει πουθενά”

“Ξέρω ότι υποφέρεις αυτή τη στιγμή. Δεν είσαι η πιο όμορφη, ούτε η πιο αδύνατη, ούτε η καλύτερη στον χορό στο Laine Theatre Arts college που φοιτάς. Δεν άνηκες ποτέ κάπου κανονικά. Παρόλο που έχεις μερικές καλές φίλες. Έχεις ακμή..”, όμως όλα αυτά θα αλλάξουν. Και άλλαξαν…