Διάσημα ζευγάρια που χώρισαν μέσα στο 2014

1. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, η Κέιτ Χάντσον διέλυσε τον αρραβώνα της με τον μουσικό Ματ Μπέλαμι. Σχεδόν τρία χρόνια μετά τον αρραβώνα τους η Κέιτ Χάντσον (Kate Hudson) και ο Ματ Μπέλαμι (Matt Bellamy) ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν. Έχουν μαζί έναν γιο, τον 3 ετών Μπίνγκμαν, ο οποίος, σύμφωνα με τη δήλωσή τους παραμένει βασική προτεραιότητα και των δύο. Η Κέιτ έχει ακόμη έναν γιο, από τον γάμο της με τον μουσικό Κρις Ρόμπινσον (Chris Robinson), τον 10χρονο Ράιντερ (Ryder) ενώ σύμφωνα με φίλους της, δεν παντρευόταν τον Ματ, γιατί δεν ήταν τελείως σίγουρη -πιθανότατα για τον εαυτό της- και δεν θα άντεχε άλλο ένα διαζύγιο.
Ο 36χρονος τραγουδιστής του συγκροτήματος Muse, είναι, το ίδιο αποφασισμένος, όπως και η πρώην -πια- αρραβωνιαστικιά του να κρατήσουν τη σχέση τους άκρως φιλική για χάρη του γιου τους.

1

2. Της Εμα Γουάτσον της τελείωσε, φαίνεται, ο έρωτας της διάσημης ηθοποιού και έριξε τίτλους τέλους με το αθλητή της. Έναν χρόνο περίπου κράτησε το ειδύλλιο της Έμμα Γουάτσον (Emma Watson) με τον αθλητή Μάθιου Τζάνεϊ (Matthew Janney) και να που έφτασε στο τέλος του μέσα στον Δεκέμβριο.

Τον χωρισμό επιβεβαίωσε στην Daily Mail ο εκπρόσωπος της 24χρονης σταρ ενώ ως λόγος του φέρεται το πρόγραμμα της Γουάτσον, το οποίο “βάρυνε” περισσότερο από τότε που ανέλαβε ενεργό ρόλο ως πρέσβειρα καλής θέλησης των Ενωμένω Εθνών.
Πάντως, μαζί με την επιβεβαίωση, ο εκπρόσωπος τόνισε πως ο χωρισμός ήταν ιδιαίτερα φιλικός…

2

3. Όπως είχε μαθευτεί στα τέλη Ιουνίου, η Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) έβγαινε με τον Κρις Μάρτιν (Chris Martin) τον πρώην της Γκουίνεθ Πάλτροου, ενώ οι δυο τους εμφανίστηκαν δημοσίως για τελευταία φορά μαζί σε συναυλία στο Hollywood Bowl όπου εκείνος τραγουδούσε ως καλεσμένος νωρίτερα τον Οκτώβριο.

Το νέο του χωρισμού διαδόθηκε από το US Weekly στα μέσα Οκτωβρίου περίπου, το οποίο επικαλείται ως αιτία τον… φόρτο εργασίας και των δύο, βάσει “αξιόπιστης πηγής”: “Αρέσει πολύ ο ένας στον άλλον, αλλά είναι πολύ δύσκολο με τόσα που συμβαίνουν”. Ωστόσο, η ίδια η Λόρενς φαίνεται να μην είναι αποφασισμένη να νοικοκυρευτεί. Μάλιστα, έχει ήδη βάλει τις προδιαγραφές για τον επόμενο υποψήφιο και τις μοιράστηκε με το κοινό της στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού Vanity Fair.

Για τους ενδιαφερόμενους, η Τζένιφερ θέλει τον σύντροφο της “να νιώθει άνετα αν του έρθει να? κλάσει” μπροστά της, αλλά και να μοιράζεται μαζί της το πάθος της για ριάλιτι σόου.
Τώρα, το μόνο που μένει να υποθέσουμε είναι ότι ο καημένος ο Μάρτιν, μαθημένος κι από την “δυσκοίλια” Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) με την οποία υπήρξε παντρεμένος επί δέκα ολόκληρα χρόνια, θα δυσκολεύεται να αεριστεί μπροστά στην σύντροφο του, οπότε είναι αυτονόητο πως η πορεία αυτού του δεσμού ήταν καταδικασμένη εξ αρχής.

3

 

4. Ακόμη ένα διάσημο ζευγάρι που χώρισε μέσα στο 2014 ενώ οι φήμες περί χωρισμού υπήρχαν στην ατμόσφαιρα εδώ και καιρό. Αυτή τη φορά όμως, επιβεβαιώθηκαν οι φήμες. Ο λόγος για τον αιώνιο γόη Αντόνιο Μπαντέρας (Antonio Banderas) και την μέχρι σήμερα σύζυγό του Μέλανι Γκρίφιθ (Melanie Griffith) που χώρισαν και επίσημα τον Ιούνιο του 2014.

Όπως αναφέρει το έγκυρο πρακτορείο TMZ, η Μέλανι ήταν εκείνη που έκανε αίτηση διαζυγίου εξαιτίας των αγεφύρωτων διαφορών που χωρίζουν πλέον το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι. Η Μέλανι βέβαιε δεν έχει ακόμη βγάλει το τατουάζ με το όνομα του Μπαντέρας από το μπράτσο της…

Children's Hospital Los Angeles Gala: Noche de Ninos

5.

Οι φήμες μιλούσαν καιρό για τον χωρισμό του σέξι Αγγέλου της Victoria’ s Secret, Αντριάνα Λίμα και όντως το διάσημο μοντέλο πήρε διαζύγιο μέσα στο 2014. Ύστερα από πέντε χρόνια γάμου και δύο παιδιά, η Αντριάνα Λίμα (Adriana Lima) και ο σύζυγός της, Μάρκο Γιάριτς (Marco Jaric) πήραν διαζύγιο.
“Ύστερα από μακρά και προσεκτική σκέψη αποφασίσαμε να χωρίσουμε ύστερα από πέντε χρόνια γάμου. Είμαστε ευγνώμονες ως γονείς δύο απίστευτων νέων κοριτσιών τα οποία και θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί” έγραφε η κοινή ανακοίνωση που εξέδωσε το ζευγάρι και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό “People” επιβεβαιώνοντας έτσι και τυπικά το τέλος του γάμου της 32χρονης καλλονής και του 35χρονου πρώην άσσου του ΝΒΑ.
Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι “κλέφτηκε” το 2009 ύστερα από τρία χρόνια σχέσης και η Αντριάνα παντρεύτηκε… παρθένα. Σήμερα η μεγάλη κόρη του ζευγαριού, Βαλεντίνα, είναι 4 ετών και η μικρή, Σιένα 19 μηνών.

5

6. Η Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) και ο Νικ Κάνον (Nick Cannon) παντρεύτηκαν το 2008 μετά από ένα σύντομο όσο και παθιασμένο ειδύλλιο αλλά για καιρό οι φήμες για επικείμενο χωρισμό πύκνωναν ολοένα και περισσότερο μέχρι που τον Αύγουστο του 2014 επιβεβαιώθηκαν.

Σύμφωνα με το TMZ, αφού παραδέχτηκε ο Νικ σε συνέντευξη ότι με τη Μαράια ζουν χωριστά, ο 33χρονος παρουσιαστής φέρεται να διατυμπανίζει ότι είναι εκείνος που την παράτησε και όχι το αντίθετο.

6

Πηγή: http://www.womenonly.gr/summary.asp?catid=26928&subid=2&pubid=129917607&imgid=106441047#toppage