Η Ηλιάδη στο πλευρό της Αρναούτη

Ύστερα από πέντε μήνες νοσηλείας, η Μίνα Αρναούτη επέστρεψε στο πατρικό της σπίτι, στη Μυτιλήνη. Η 31χρονη που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, έκανε μία νέα ανάρτηση στο Instagram.

Ανέβασε μία φωτογραφία της, την οποία συνόδευσε με μία καρδιά. Πολλοί από τους followers της, έσπευσαν να της κάνουν κολακευτικά σχόλια και να της ευχηθούν καλή ανάρρωση. Ωστόσο δεν έλειψαν και εκείνοι, που έκαναν υβριστικά σχόλια, τόσο για εκείνη, όσο και για τη Φρόσω Κυριακού.

mina_0

Τα σχόλια πρέπει να ενόχλησαν την όμορφη τραγουδίστρια, Αγγελική Ηλιάδη, που θέλησε να υπερασπιστεί μέσω του Instagram, την Μίνα Αρναούτη.

Η ίδια έγραψε:

«Ήλοι εσείς που σχολιάζετε είστε σίγουρα αγγελάκια!!! λίγος σεβασμός και αυτοκριτική δεν βλάπτει…ξεχνάτε ότι ο Θεός ήταν δίπλα στη Μίνα και πάντα θα είναι! Kοιτάξτε εσείς να είστε καλοί άνθρωποι και μην ασχολείστε με τους άλλους και τη ζωή τους».

min

Τότε η Μίνα Αρναούτη της απάντησε: «Τοξικοί άνθρωποι»…

Από ό,τι φαίνεται Αγγελική και Μίνα πρέπει να διατηρούν εδώ και καιρό φιλική σχέση αφού έχουν φωτογραφία μαζί στο Instagram τους.