Αλεξιάδου για Μενεγάκη: Όσες φορές και αν τηλεφώνησα στην Ελένη, δεν καταδέχθηκε να μου μιλήσει

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Freddo» και στο δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα παραχώρησε η Βέφα Αλεξιάδου. Η αγαπημένη σε όλους μαγείρισσα, μίλησε για τα χρέη που βούλιαξε και για την εγκατάλειψη δέχθηκε από κάποια πρόσωπα.

Μεταξύ άλλων μίλησε για τον παραγκωνισμό που έζησε από την Ελένη Μενεγάκη, στις δύσκολες αυτές ώρες.

“Νιώθω παραγκωνισμένη από την Ελένη, γιατί παρόλο που της τηλεφώνησα τόσες φορές, δεν καταδέχτηκε να μου μιλήσει ούτε μια φορά και ας δούλευα εκεί 8 χρόνια» λέει σήμερα σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Freddo η «εθνική μας μαγείρισσα», όπως έχει καταγραφεί στα τηλεοπτικά πεπραγμένα, Βέφα Αλεξιάδου.

Ακόμα και μετά τις τραγωδίες που βίωσε μετά τον χαμό των παιδιών της, αλλά και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε νωρίτερα, η Ελένη Μενεγάκη δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί της.

Όσο για το αν γνώριζε η παρουσιάστρια τα προβλήματα, η κ. Βέφα απαντά «Σαφέστατα. Ήταν πολύ γνωστό. Το περιοδικό της κόρης μου πήγαινε χάλια. Η άλλη μου κόρη με το Vefa’s House και με την κρίση στην Ελλάδα, δεν ψώνιζε κανείς. Και τελικά και οι τρεις οικογένειες βουλιάξαμε. Όμως, ακόμα και τώρα που πέθαναν τα κορίτσια μου, δεν έπρεπε η Ελένη να με καλέσει στην εκπομπή της, να θυμηθούμε τα παλιά; Δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ από τότε που χωρίσαμε. Ωστόσο, δεν της θυμώνω. Ας είναι καλά».