Ο οίκος «Balmain» στα χέρια του Valentino

Τελικά οι φήμες επιβεβαιώθηκαν!!

Ήταν τον Απρίλιο όταν βγήκαν οι πρώτες φήμες  ότι η εταιρία του διάσημου σχεδιαστή, «Valentino», έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του διάσημου οίκου «Balmain». Χθες, σύμβουλος της εταιρίας ανακοίνωσε επίσημα την αγορά του γαλλικού οίκου μόδας στην εφημερίδα «Les Echos», αποκαλύπτοντας ότι η τιμή της πώλησής του, έφτασε τα 548 εκατ. δολάρια.

«Τα τελευταία χρόνια, η πορεία του «Balmain» υπήρξε ήταν εντυπωσιακή. Υπό την ηγεσία του Emmanuel Diemoz και την καλλιτεχνική διεύθυνση του Olivier Rousteing, ο θρυλικός οίκος απευθύνεται σε νεότερους και πιο συνειδητοποιημένους καταναλωτές, χωρίς ποτέ να ξεχνάει την κληρονομιά του ή τη σημασία της πραγματικής παριζιάνικης δεξιοτεχνίας, είπε ένας εκπρόσωπος του οίκου «Valentino» σε δήλωσή του στο WWD.

Χάρη στον Olivier Rousteing, ο οποίος διορίστηκε καλλιτεχνικός διευθυντής το 2011, το ιστορικό brand είναι σε μια διαδικασία μιας ψηφιακής αναζωογόνησης, πιο ελκυστικής σε νέους σε ηλικία καταναλωτές μέσω της συνεχόμενης παρουσίας στο Instagram και δεμένες σχέσεις με διασημότητες όπως η Kim Kardashian, η Kylie Jenner, η Beyoncé , η Rihanna και πολλοί άλλοι. Αναμφίβολα, φρέσκια ενέργεια και Rousteing έχει έκκληση προς τους επενδυτές, οι οποίοι ελπίζουν να επεκτείνουν τις πωλήσεις και τα έσοδα ως το σπίτι συνεχίζει να αυξάνεται. Αναμφίβολα η ενέργεια του Olivier Rousteing προσέλκυσε τους επενδυτές οι οποίοι ελπίζουν να αυξήσουν τις πωλήσεις και τα έσοδα τους!