Η καλλονή ναυαγοσώστρια που ξεσήκωσε τους Ιρλανδούς!

H Κάρλα Ρομέρα είναι Γαλλίδα ναυαγοσώστρια και  έγινε το επίκεντρο στους δρόμους της Γαλλίας όπου διεξάγεται φέτος το Euro εξαιτίας των Ιρλανδών φιλάθλων που την αποθέωσαν!

Συγκεκριμένα της έκαναν καντάδα με ερωτικά τραγούδια και όπως ήταν φυσικό πολύ γρήγορα έγινε viral.

Παρά την ήττα με την 3-0 από το Βέλγιο, οι Ιρλανδοί φίλαθλοι δεν έχασαν το κέφι τους και τη ζωντάνια τους και βρέθηκαν στο  Μπορντό να διασκεδάζουν.

nauagoswstria-346

Κάπου εκεί, περικύκλωσαν την Κάρλα, τραγουδώντας της ερωτικά τραγούδια. Aν και στην αρχή ξαφνιάστηκε, η νεαρή κοπέλα έδειχνε στη συνέχεια να το απολαμβάνει και να διασκεδάζει μαζί με τους φιλάθλους. Μάλιστα, ένας εξ αυτών ήταν τόσο τυχερός, που της απέσπασε ένα φιλί στο μάγουλο, τρελαίνοντας το πλήθος.

nauagoswstria

Η Κάρλα, που εργάζεται ως ναυαγοσώστρια, έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο, που τράβηξε, στο οποίο δείχνει έναν Ιρλανδό να πέφτει στα πόδια της και να της τραγουδά, σχολιάζοντας: «Κορυφαίοι Ιρλανδοί. Μάλλον τους αρέσουν οι Γαλλίδες».

nauagoswstria1

nauagoswstria3

Οι Ιρλανδοί φίλαθλοι έχουν γίνει γνωστοί στο Euro για την εξωστρέφεια και την κοινωνικότητά τους. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που σκορπούν χαρά στο Μπορντό και βίντεό τους κάνει τον γύρο του κόσμου. Μέσα σε ένα τρένο είχαν επιχειρήσει να νανουρίσουν το μωράκι ενός ζευγαριού, τραγουδώντας του το «Twinkle Twinkle Little Star» αλλά και το «Hush Little Baby», έχοντας, ωστόσο, τα αντίθετα αποτελέσματα.

nauagoswstria4
nauagoswstria6