Αποκάλυψη Σοκ: Ο Τζάκσον είχε πορνογραφικό υλικό με ανήλικα παιδιά

Έχουν περάσει δεκατρία ολόκληρα χρόνια από τις έρευνες των αστυνομικών αρχών στη Neverland του Μάικλ Τζάκσον και πρόσφατα κυκλοφόρησε η έκθεση της αστυνομίας για τα ευρήματα στο ράντσο του.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας,  στην κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο του τραγουδιστής βρέθηκαν τουλάχιστον 7 συλλογές με γυμνά έφηβα αγόρια.

«Είχε αηδιαστικές και σοκαριστικές εικόνες παιδικών βασανιστηρίων, γυμνό ενηλίκων με παιδιά» ανέφερε ένας από τους αστυνομικούς

Επίσης, η έκθεση αναφέρει πως το υλικό με γυμνούς άντρες και γυναίκες μπορεί να χρησιμοποιήθηκε για να παρασύρει και να κακοποιήσει μικρά παιδιά.

Μια από τις συλλογές που βρέθηκαν στο ράντσο του περιγράφεται ως «γυμνές φωτογραφίες εφήβων από τα τέλη του 1800». Η έρευνα στο σπίτι του έγινε τον Νοέμβριο του 2003 και ενώ ο Μάικλ Τζάκσον βρισκόταν στο Λας Βέγκας. Όταν επέστρεψε στην Καλιφόρνια παραδόθηκε στις αρχές.

Ο τραγουδιστής είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση εναντίον του 13χρονου Γκάβιν Αρβίζο, και αθωώθηκε το 2005 για 7 κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης και 2 κατηγορίες παροχής αλκοόλ σε ανήλικο.