Ο Αλβάρο προσεύχεται γονατιστός: «Έχω πίστη στο Θεό»

Ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο ο πρώην πλέον σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση δεν το βάζει κάτω και παρά το ότι η Αθηνά έχει αποστασιοποιηθεί από τα social media ο Αλβάρο από την στιγμή που έγινε γνωστός ο χωρισμός τους δεν έχει σταματήσει να εκφράζει τα συναισθήματα του ποστάροντας φωτογραφίες.

Εν τω μεταξύ όλο και περισσότερα στοιχειά έρχονται στο φως  για τα αίτια του ξαφνικού χωρισμού τους.

Η τελευταία είδηση πως ο Ντόντα απάτησε την Αθηνά είναι και η πιο συνταρακτική η οποία όπως φαίνεται δεν δίνει περιθώρια επανασύνδεσης του ζευγαριού το οποίο μετά από 11 χρόνια εγγάμου βίου καλείται να πάρει χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η πέτρα του σκανδάλου ήταν μια 43χρονη Ισπανίδα αναβάτρια, η Pilar Lucrecia Cordon, με την οποία μάλιστα η Αθηνά συναντήθηκε στους τελευταίους αγώνες ιππασίας που συμμετείχε.

Στους ίδιους αγώνες συναντήθηκε και με τον πρώην πλέον σύζυγό της με τον οποίο όπως φαίνεται δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμματα.

Η χρυσή κληρονόμος, φαίνεται να έχει στενοχωρηθεί πολύ με όλη αυτήν την κατάσταση και προσπαθεί να βρει ξανά τον εαυτό της. Σε άσχημη κατάσταση όμως είναι και ο Ντόντα που φαίνεται να έχει μετανιώσει για όλα όσα έγιναν. Ο ίδιος, τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως επιχειρεί όλο και περισσότερα να στείλει μηνύματα μέσω των social media.

Στην τελευταία του φωτογραφία, ο Ντόντα απεικονίζεται σκυμμένος να προσεύχεται στην Παναγία και μάλιστα να σημειώνει πως έχει πίστη στο Θεό ευχαριστώντας για τις τόσες πολλές χάρες και την ευλογία που λαμβάνει από την Παναγία τόσο αυτός όσο και οι φίλοι του.

«Έχω πίστη στο Θεό», κατέληξε.

doda-miranda-instagram