Στιλιστικά tips για τα εορταστικά σου looks

Η γιορτινή ατμόσφαιρα και το θετικό κλίμα των ημερών ψάχνει διέξοδο στις στυλιστικές μας επιλογές. Κατά κανόνα, αυτές οι μέρες είναι λουσμένες από λάμψη, φωτεινά χρώματα και όποια άλλη υπερβολή – πάντα όμως δικαιολογημένη από την επιβεβλημένη ατμόσφαιρα.

Ωστόσο, αν θέλουμε να αποφύγουμε τις εξαλοσύνες, φορώντας με λάθος τρόπο κομμάτια που μας έκλεισαν το μάτι την τελευταία στιγμή ή ακόμα επειδή μπορεί να φοβόμαστε την όποια υπερβολή στο όνομα του glam και θα θέλαμε, αλλά δεν ξέρουμε πως, έχετε μπροστά σας τη λίστα με όλα τα στυλιστικά tips των Χριστουγέννων.

1. Αναμείξτε τα μεταλλιζέ 

Φορέστε ένα ζευγάρι μεταλλιζέ παπούτσια με ένα εξίσου λαμπερό φόρεμα ή top σε διαφορετική απόχρωση. Σκεφτείτε το bronze μαζί με το ασημί ή ροζ χρυσό με κάτι ασημί. Θα ενθουσιαστείτε.

2. Τζιν & μεταλλιζέ παπούτσια

Παίξτε με το στυλ σας και με κομμάτια που έχετε ήδη στη γκαρνταρόμπα σας. Σκεφτείτε το χαλαρό τζιν με ένα ζευγάρι sexy μεταλλιζέ ψηλοτάκουνα ή brogues. Ένας σπουδαίος συνδυασμός, εύκολος και ιδιαίτερος για όσες φοβούνται να τολμήσουν. Το αποτέλεσμα θα είναι λαμπερό και artistic.

3. Oversized πουλόβερ

Τα πλούσια και τόσο λατρεμένα πουλόβερ – τόσο για την άνεση όσο και για το στυλ που μας χαρίζουν – φορέστε τα με flirty φούστες. Μια καλή ευκαιρία να φορέσετε την κοντή τούλινη φούστα σας, που δεν ήσασταν σίγουρη πως θέλετε να τη φορέσετε.

4. Λαμπερά Φορέματα

Αν σας αρέσουν τα sparkly κομμάτια, τα οποία φοβάστε κιόλας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τολμήσετε. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ματ μακιγιάζ και ένα απλό χτένισμα στα μαλλιά.

[intense_gallery type=”thickbox” rtl=”0″ size=”large” columns=”2″ marginpercent=”2″ include=”31717,31718,31719,31720,31721,31722,31723,31724,31725″]

Πηγή: http://joytv.gr