Έγκυος η Αμάλ Αλαμουντίν;

Είναι γνωστό ότι το αμερικάνικο περιοδικό ” Life &Style” έχει παντρέψει και χωρίσει πολλούς  celebrities.

Στο τελευταίο του εξώφυλλο με τίτλο «Ένα μωρό για τον Τζορτζ. Θα αλλάζει πάνες στα 55 του» υποστηρίζει ότι η Αμάλ Αλαμουντίν είναι έγκυος και ότι ο δημοφιλής ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ σύντομα θα γίνει πατέρας.

Φήμες ή αλήθεια; Είναι θέμα χρόνου για να το μάθουμε.

Να σημειώσουμε ότι το περιοδικό όχι μόνο  παρουσιάζει την είδηση ως αποκλειστική αλλά  αναφέρει ότι το ζευγάρι έχει επιλέξει τους νονούς, οι οποίοι φυσικά είναι Α-list, ότι έχει κλείσει ήδη νηπιαγωγείο που θα πηγαίνει ο ή η μικρός/ή Κλούνεϊ και φυσικά το όνομα του παιδιού.

amal2_14

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιο περιοδικό «θέλει» το ζευγάρι να περιμένει παιδί, μιας και από την ημέρα που παντρεύτηκαν, δύο χρόνια πριν, τα ταμπλόιντ οργιάζουν και κάθε τρεις και λίγο παρουσιάζουν την Αμάλ έγκυο.

Βέβαια, όλες αυτές τις φορές η  είδηση της εγκυμοσύνες έχει διαψευστεί και κάθε φορά παρουσιάζονται αντίστοιχα σενάρια για κρίση στο γάμο του λαμπερού ζευγαριού.

Κρίση που στις εν λόγω περιπτώσεις οφείλεται στο παιδί που δεν ήρθε και κατά περίπτωση παρουσιάζεται ο ένας ή άλλος σύζυγος ως δυσαρεστημένος επειδή ο άλλος δεν επιθυμεί την απόκτηση παιδιού.

Αλλά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Κλούνεϊ θέλει απεγνωσμένα οικογένεια, όχι όμως και η Αμάλ η οποία δεν θέλει να βάλει σε δεύτερη μοίρα την καριέρα της και άλλα ότι η όμορφη δικηγόρος επιθυμεί διακαώς να μείνει έγκυος αλλά ο χολιγουντιανός σταρ δεν το συζητάει καν!