«Με χτυπάει...» - Το αποκαλυπτικό SMS της Άμπερ Χερντ στον βοηθό του Τζόνι Ντεπ

Ο χωρισμός του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ έπεσε σαν «βόμβα» στο Χόλιγουντ, με τις φήμες γύρω από τους λόγους διαζυγίου των δύο σταρ να οργιάζουν.

Φταίει ο “νευρικός” Τζόνι Ντεπ ή “ερωτευμένη” Άμπερ Χερντ;

Να υπενθυμήσουμε ότι σύμφωνα με την Mirror η Άμπερ Χερντ είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης το 2008 με την Tasya Van Ree και σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα επέστρεψε σ’ εκείνη μετά τον χωρισμό της με τον Johnny Depp. Με τον διάσημο ηθοποιό να υποστηρίζει ότι διατηρούσε παράλληλα σχέση μαζί της και κατά την διάρκεια του γάμου τους.

Νέες πληροφορίες όμως που ήρθαν πρόσφατα στην δημοσιότητα αλλάζουν και πάλι τα δεδομένα.

Δημοσιεύθηκαν μηνύματα μεταξύ της Άμπερ Χερντ και του προσωπικού βοηθού του Τζόνι Ντεπ, όπου η Άμπερ αναφέρει πως την χτυπούσε συχνά, πριν 2 χρόνια.
Η αποκάλυψη αυτή έγινε στην εκπομπή Entertaiment Tonight  και υποστηρίζεται πως τα μηνύματα στάλθηκαν μεταξύ Χέρντ και Στέφεν Ντόιρες το Μάιο του 2014, με την ίδια να του γράφει πως την έχει χτυπήσει πολλές φορές.

«Το έχει ξανακάνει στο Τόκιο, στο νησί, το Λονδίνο (το θυμάσαι) και πάντα μένω. Πάντα πιστεύω πως θα καλυτερέψει… και κάθε τρεις μήνες περίπου είμαι στην ίδια κατάσταση», του έγραψε η ηθοποιός.

teht1

Η ανταλλαγή των μηνυμάτων φαίνεται να έγινε πριν το ζευγάρι παντρευτεί, ενώ πέρα από τα μηνύματα της Άμπερ φαίνεται και τι απάντησε ο συνεργάτης του Ντεπ, λέγοντας πως ο γνωστός ηθοποιός θέλει να απολογηθεί και ξέρει πως έχει κάνει λάθος.

«Είναι πολύ καλύτερα τώρα, το έκανε σαφές σε μένα το πρωί. Νιώθει πως βρίσκεστε σε μία κρίσιμη καμπή», συνέχισε ο βοηθός του με την γυναίκα του Ντεπ να απαντάει πως δεν θέλει να βρίσκεται δίπλα του μετά από ότι της έκανε χτες το βράδυ και ότι δεν ξέρει αν μπορεί να μείνει μαζί του.

teht2

Τα μηνύματα συνεχίστηκαν μεταξύ των δύο, με την Άμπερ να λέει πως δεν έχει επίγνωση του τι κάνει και να λυπάται για τον άντρα της που δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Από την άλλη ο Ντόιρες της γράφει:« Ο Τζόνι Ντεπ έκλαψε μόλις κατάλαβε τι έκανε και ένιωσε αηδιαστικά για τον εαυτό του, καθώς ήταν σαν να μην ήταν ο ίδιος, αλλά κάποιος άλλος».

teht3

Να σημειώσουμε πως η Άμπερ επέβαλε πριν λίγες μέρες περιοριστικά μέτρα σε βάρος του Τζόνι Ντεπ στο δικαστήριο της Καλιφόρνια. Όπως δήλωσε η Άμπερ Χέρντ, ο Τζόνι Ντεπ τη χτυπούσε συχνά, της τραβούσε τα μαλλιά, ενώ πρόσφατα της σημάδεψε με ένα κινητό το πρόσωπο, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που προσκόμισε στο δικαστήριο.

Actress Amber Heard leaves the Superior Court of Los Angeles in Los Angeles, California, U.S. May 27, 2016, with what appears to be a bruise on her right cheek after obtaining a restraining order against husband Johnny Depp in this still image from video. REUTERS/Rollo Ross TPX IMAGES OF THE DAY

Από την πλευρά του ο Τζόνι Ντεπ δεν έχει κάνει καμία επίσημη δήλωση ακόμη, με τον βοηθό του να σημειώνει πως δεν θα απαντήσει στο κάθε κουτσομπολιό.