Ο Jon Snow έξω από τα δόντια: "Αντιμετωπίστηκα με σεξισμό"

Ο γοητευτικός Jon Snow, που όλοι αγάπησαν για τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς και την πλούσια κόμη του, επιτίθεται στη βιομηχανία του Χόλιγουντ για το σεξισμό εναντίον των άντρων.

«Θα ήθελα να θεωρώ τον εαυτό μου κάτι περισσότερο από ένα κεφάλι με μαλλιά ή απλά όμορφο. Είναι υποτιμητικό. Ναι, με κάποιο τρόπο μπορείς να πεις ότι με προσέλαβαν για την ομορφιά μου. Αλλά υπάρχει σεξισμός και εναντίον των ανδρών.»

Ο Κιτ Χάρινγκτον (αφού έγινε ο πιο διάσημος ήρωας όλου του «Game of Thrones») ξεσπάθωσε και μίλησε ανοιχτά για το σεξισμό που έχει υποστεί και ο ίδιος, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στείλει ένα μήνυμα προς κάθε υπεύθυνο πως το θέμα δεν αφορά μόνο τις γυναίκες.

«Υπάρχει σίγουρα σεξισμός απέναντι στις γυναίκες, αλλά και απέναντι στους άνδρες. Μερικές φορές σε φωτογραφήσεις, όταν μου ζητούσαν να γδυθώ, το ένιωθα», συμπληρώνει ο Χάρινγκτον που έρχεται να ανοίξει το θέμα του σεξισμού της βιομηχανίας εναντίον των ανδρών, ενώ οι φωνές δυναμώνουν για την ανισότητα ανδρών – γυναικών σε θέσεις – κλειδιά του επαγγέλματος.