Τι λέει το κραγιόν σας για την προσωπικότητα σας!

Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, το χρώμα που επιλέγετε να φοράτε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλο στα χείλη μαρτυράει πολύ περισσότερα για την προσωπικότητα σας από ότι φαντάζεστε.

Ιδού τα αποτελέσματα:

Αν σας αρέσουν τα κόκκινα και τα βαθιά/σκούρα κόκκινα κραγιόν

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 10:  Rihanna arrives at the The 55th Annual GRAMMY Awards on February 10, 2013 in Los Angeles, California.  (Photo by Steve Granitz/WireImage)

Έχετε αυτοπεποίθηση, είστε δυναμική και αποφασιστική, αλλά και λίγο… άτακτη. Δεν φοβάστε καθόλου να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας και έχετε πολύ ωραία αίσθηση του στυλ.

Αν σας αρέσουν τα πορτοκαλί και τα κοραλί

image

Είστε τύπος που βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο! Σας αρέσει να ανακατεύετε την τράπουλα προσθέτοντας τσαχπινιά και εκκεντρικότητα σε ένα κλασικό στυλ καθώς και να πειραματίζεστε πράγμα που σημαίνει ότι σας αρέσουν διαφορετικά πράγματα κατά καιρούς.

Αν σας αρέσουν τα ροζ και τα μοβ

image (2)

Είστε συμπονετικοί και φιλόδοξοι την ίδια στιγμή και έχετε μια τάση να ζυγίζετε καλά τα πράγματα πριν πάρετε μια σημαντική απόφαση. Αντιθέτως, θα το σκεφτείτε ελάχιστα, αν πρόκειται να αγοράσετε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.
Αν σας αρέσουν οι καφέ και οι μπεζ-γκρι αποχρώσεις
image (1)
Είστε αξιόπιστες και συγκροτημένες. Σας διακατέχει μια ρομαντική νοσταλγία για το παρελθόν. Επιπλέον, διαθέτετε μια πολύ δυναμική πλευρά και δεν φοβάστε να την βγάλετε προς τα έξω.

Αν σας αρέσουν τα nudes

image

Κάποιοι σας θεωρούν ντροπαλές, αλλά αυτό οφείλεται στο ότι δεν σας ξέρουν καλά. Για την ακρίβεια είστε συγκροτημένες και ήρεμες, τα έχετε καλά με όλους. Αν κάποιος θέλει μια συμβουλή, σίγουρα θα έρθει σε εσάς.