Jennifer Garner - Ben Affleck: Περιμένουν το 4ο παιδί τους;

Μετά τη Megan Fox και τον Brian Austin Green,  οι οποίοι θα γίνουν γονείς για 3η φορά παρά την αίτηση διαζυγίου που έχουν υποβάλλει, ακόμη ένα super couple φαίνεται πως οδεύει προς επανένωση και μάλιστα με ένα μωρό να είναι ο λόγος.

Η Jennifer Garner και ο Ben Affleck, ο χωρισμός των οποίων ξάφνιασε τους πάντες πριν έναν χρόνο, μάλλον έχουν έρθει και πάλι κοντά, αφού εκτός από τις κοινές διακοπές για χάρη των τριών παιδιών τους αλλά και τα στιγμιότυπα που τους δείχνουν σε τρυφερές στιγμές ακόμη κι αν έχουν χωρίσει, μια είδηση τους θέλει να περιμένουν το 4ο παιδί τους!

Οι φήμες ξεκίνησαν μετά την επιστροφή τους από το Παρίσι, όπου πέρασαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, με τη Jennifer να φαίνεται σαν να διανύει τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης.

Η συγκεκριμένη είδηση μόνο χαρά μπορεί να μας φέρει, αφού αποτελούσαν ένα από τα πιο ταιριαστά και «ήσυχα» ζευγάρια της showbiz.

Μένει μόνο να δούμε αν αληθεύουν.

After a weekend in Paris, Ben Affleck and Jennifer Garner arrive into London on the Eurostar on May 8, 2016. Pictured: Ben Affleck and Jennifer Garner Ref: SPL1277966 080516 Picture by: Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com