Αυτά είναι γενέθλια! Η έκπληξη των υπαλλήλων του στον Μr. Zara

Ογδόντα χρόνια ζωής έκλεισε πρόσφατα ο Αμάνθιο Ορτέγα, ο γνωστός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του ομίλου Inditex, που περιλαμβάνει τα καταστήματα Zara, Massimo Dutti, Bershka, Oysho, Pull and Bear, Stradivarius, κ.ά.

Ο Ισπανός είχε στις 28 Μαρτίου τα γενέθλια του και όταν πήγε στο γραφείο τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Όλος ο όροφος είχε πλημμυρίσει με υπαλλήλους του, οι οποίοι χειροκροτούσαν και τραγουδούσαν Happy Birthday στον διευθυντή τους.

Μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί ο 80χρονος Αμάνθιο άρχισε να κλαίει σαν μικρό παιδί και να χαιρετά τους πάντες. Στο πλευρό του ήταν η κόρη του Μάρτα, η οποία είχε οργανώσει την έκπληξη.

Αφού ο κύριος Zara περπάτησε όλο τον όροφο που ήταν γεμάτο με υπαλλήλους, βγήκε στην είσοδο της εταιρίας όπου τον περίμενε μια ακόμη έκπληξη. Πλήθος υπαλλήλων, τόσοι σαν κοινό σε συναυλία, περίμεναν για να του ευχηθούν.

Και οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί.  Εκατοντάδες υπάλληλοι από μαγαζιά της Ευρώπης του εύχονταν χρόνια πολλά, χορεύοντας σε ένα μοναδικό βίντεο.

Να σημειώσουμε ότι ο Αμάνθιο Ορτέγα Γκαόνα, ή αλλιώς Mr. Zara είναι ο πλούσιος άντρας στην Ευρώπης και τρίτος πλουσιότερος στον πλανήτη. Ξεκινώντας με την γυναίκα του το 1963 ανοίγοντας, μία οικοτεχνία ραφής μπουρνουζιών και εσωρούχων, ο Αμάνθιο στα 80 του ελέγχει σήμερα 6.570 καταστήματα.

Δείτε την έκπληξη στο παρακάτω βίντεο: