Διάσημοι νονοί και τα βαφτιστήρια τους

Διάσημες κουμπαριές που μπορεί και να μην γνώριζες αλλά έχουν τεράστιο ενδιαφέρον.

Κι όμως… Η Ντόλι Πάρτον (Dolly Parton) βάφτισε τη Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) η οποία λατρεύει τη νονά της, αν και ακόμη και δημοσίως, εκείνη της τη λέει λίγο για τις εξαλλοσύνες της .

BBslhHH

Με τέτοιο… λάδι, πώς μπορούσε να μείνει μακριά από τη σόουμπιζ η Κάρα Ντελεβίν. Κοτζάμ Τζόαν Κόλινς η νονά!

BBsl47T

Η μοναδική Αρίθα Φράνκλιν (Aretha Franklin) ήταν νονά της αδικοχαμένης Γουίτνεϊ Χιούστον (Witney Houston).

BBslg5l

Ο σερ Έλτον Τζον (Sir Elton John) έχει βαφτίσει τον μεγαλύτερο γιο της Βικτόρια (Victoria) και του Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) και ο 15χρονος Μπρούκλιν (Brooklyn) καμαρώνει στο Instagram για τον πιο κουλ νονό του κόσμου!

BBsl98g

Με τη σειρά του, ο Έλτον Τζον και ο σύζυγός του, Ντέιβιντ Φέρνις (David Furnish) επέλεξαν τη Lady Gaga και για νονά και στους δυο γιους τους, Ζάκαρι και Ελάιτζα.

BBslhHQ

Η Λιζ Χάρλεϊ έχει έναν γιο από τη σχέση της με τον εκατομμυριούχο επιχειρηματία Στιβ Μπινγκ (Steve Bing) τον 13χρονο σήμερα Ντάμιαν Τσαρλς Χάρλεϊ (Damian Charles Hurley), τον οποίο έχει βαφτίσει ο πάλαι ποτέ σύντροφός της και παντοτινός αδελφικός της φίλος, Χιου Γκραντ (Hugh Grant). Για την ιστορία, η Χάρλεϊ είναι νονά στους δύο μικρότερους γιους του ζεύγους Μπέκαμ, Ρόμεο και Κρουζ

BBslhHX

Και αφού πιάσαμε τα αγόρια των Μπέκαμ ας δούμε και τη νονά της πριγκιπέσσας Χάρπερ (Harper) που δεν είναι άλλη από την κολλητή της μαμάς Βικτόρια (Victoria), Εύα Λονγκόρια (Eva Longoria)

BBslg5z

Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ο Μακόλεϊ Κάλκιν είναι οι νονοί του Πρινς και της Πάρις Τζάκσον. Ο πατέρας των παιδιών, Μάικλ είχε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση και με τους δυο, ενώ λέγεται πως θεωρούσε τη θρυλική ηθοποιό τον μοναδικό άνθρωπο στη ζωή του που δεν τον πρόδωσε ποτέ .

BBsl48f

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ (Steven Speilberg) έχει βαφτίσει την Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow), αλλά και την Ντρου Μπάριμορ (Drew Barrymore), από κοινού με τη Σοφία Λόρεν (Sophia Loren).

BBsl1BW