Το "κακό" σεξ... βλάπτει την διατροφή μας

Και όμως, σύμφωνα με τους ειδικούς, το κακό σεξ ανοίγει την όρεξη των γυναικών για λιπαρά και αλμυρά, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild.

Τα συμπεράσματα αυτά προέκυψαν από την μελέτη στοιχείων στην εφαρμογή “Whisper”.

Κι όμως, οι γυναίκες που δεν απολαμβάνουν το σεξ παραδέχτηκαν ότι την ώρα που ο σύντροφός τους προσπαθεί να τις ικανοποιήσει -δίχως όμως να το πετυχαίνει- δεν σκέφτονται τα μαγαζιά αλλά το πώς θα ικανοποιήσουν τον ουρανίσκο τους με φαστ φουντ και λιπαρά φαγητά.

Από την πλευρά τους, οι άνδρες κατά την διάρκεια της συνουσίας, σκέφτονται μόνο την ερωτική τους απόδοση, το πώς δηλαδή θα ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό την σύντροφό τους, έχοντας -κάποιες φορές- στο μυαλό τους ταινίες πορνό που είδαν πρόσφατα.

Ωστόσο, στη διάρκεια ενός κακού σεξ, οι κυρίες σκέφτονται τα cheeseburger και τα αλμυρά σνακ, όπως προκύπτει από τη μελέτη των στοιχείων στην  εφαρμογή, εκεί όπου οι γυναίκες ανταλλάσσουν τις μυστικές σκέψεις τους. Οι σκέψεις αυτές ήταν που πρόδωσαν τα ανθυγιεινά σχέδια που κάνουν κατά την διάρκεια της ερωτικής επαφής με τον σύντροφό τους, την οποία όμως δεν απολαμβάνουν.

“Όταν το σεξ είναι καλό, ο εγκέφαλος της γυναίκας πλημμυρίζει από ευχάριστη και πιο συγκεκριμένα από τις ορμόνες της ικανοποίησης”, γράφει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας, εξηγώντας ότι το αίσθημα της ικανοποίησης και του πόθου στη διάρκεια του σεξ υπονομεύουν την όρεξη για αλμυρά και λιπαρά φαγητά.

Υπάρχουν, όμως, και γυναίκες οι οποίες κατά την διάρκεια του σεξ, σκέφτονται τα… κουλούρια για να έρθουν πιο γρήγορα σε οργασμό, γράφει μία Γερμανίδα στην εφαρμογή. Άλλες γυναίκες σκέφτονται κατά την ερωτική πράξη τις γάτες τους, τον δονητή τους ή απλά… άλλες γυναίκες.