Οι νέες τάσεις στα καπέλα για το 2016!

Τα καπέλα και αυτή την σεζόν θα έχουν την τιμητική τους.

Διάλεξε το κατάλληλο καπέλο που σου ταιριάζει και απογείωσε το στυλ σου….

Σας παρουσιάζουμε τα πιο στιλάτα καπέλα για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016 που φορέθηκαν στις μεγαλύτερες επιδείξεις μόδας του κόσμου.

Εμπνεύσου από τις φωτογραφίες παρακάτω:

Ψάθινα καπέλα

image

Τα ψάθινα καπέλα έχουν και φέτος την τιμητική τους καθώς πολλοί ήταν οι σχεδιαστές που τα συμπεριέλαβαν στις κολεξιόν τους.

Bucket

image (1)

Τα Bucket hats είναι η νέα τρέλα του 2016 καθώς πρόκειται να κατακλύσουν τις παραλίες. Τα Bucket hats είναι πολύχρωμα καπέλα σε σχήμα κουβά κεντημένα στο χέρι και επικράτησαν στις πασαρέλες του Tommy Hilfiger και της Jil Sanders.

Κομψοί μπερέδες

image (2)

Οι γαλλικοί μπερέδες είναι πάντα μία σίγουρή επιλογή καθώς είναι κομψοί και άνετοι. Το ίδιο σκέφτηκε και ο οίκος Gucci και τους συμπεριέλαβε στην συλλογή του.

Pork pie καπέλα
image (3)

Τα pork pie καπέλα ή αλλιώς τα λεγόμενα καπέλα βάρκα είναι η νέα τάση στα καπέλα. Πάνινα ή ψάθινά προτίμησε τα για ένα άκρως καλοκαιρινό look.

Καπέλα σε μορφή κορδέλας

image (4)

Για όσες θεωρούν ότι τα καπέλα δεν είναι και τόσο άνετα, οι οίκοι μόδας Dolce Gabbana και Gucci δώσανε την δική τους εναλλακτική λύση για να καλύψεις το κεφάλι σου με στυλ. Πολύχρωμες, φλοράλ κορδέλες ή τουρμπάνια δίνουν ένα άψογο στυλ για την παραλία ή για την βόλτα σου.