Η Chrissy Teigen και ο John Legend καλωσόρισαν το μωράκι τους!

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο πριν από μερικές ημέρες το διάσημο μοντέλο από τις ΗΠΑ και άγγελος της Victoria Secret ,Chrissy Teigen.

Η σύζυγος του τραγουδιστή John Legend ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι η κόρη της γεννήθηκε στις 14 Απριλίου, ενώ αποκάλυψε και το όχι και τόσο συνηθισμένο όνομα το οποίο εκείνη και ο καλός της αποφάσισαν να της δώσουν.

«Είναι εδώ. Λούνα Σιμόν σε έχουμε ερωτευτεί», έγραψε η Chrissy, συνοδεύοντας το σχόλιό της με μια φωτογραφία από το μαιευτήριο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της σε τηλεοπτική εκπομπή η 30χρονη είχε αποκαλύψει  ότι ταλαιπωρήθηκε πολύ μέχρι να καταφέρει να μείνει έγκυος, καθώς αντιμετώπιζε θέματα γονιμότητας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Teigen από τη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών, με καταγωγή από την Ταϊλάνδη και τη Νορβηγία, έγινε γνωστή έπειτα από μια φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό «Sports Illustrated» το 2010 και κέρδισε τις εντυπώσεις και τον θαυμασμό των αντρών. Από τότε έγινε απαραίτητη στις σελίδες του και κάθε χρόνο ποζάρει για αυτό.