Επτά ανοιξιάτικα χτενίσματα, ένα για κάθε μέρα

Βγαίνεις από το σπίτι έχοντας τα ίδια βαρετά μαλλιά κάθε μέρα; Όχι πια! Δείτε επτά ανοιξιάτικα χτενίσματα, ένα για κάθε μέρα τα οποία θα σας κάνουν να δείχνετε ανανεωμένη όλη την εβδομάδα χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε ώρες μπροστά στον καθρέφτη για να τα πετύχετε…

Δευτέρα: Μπούκλες
image
Κάντε μπούκλες δίνοντας τους επαρκή όγκο! Βάλτε αφρό για να νοτίσετε τα μαλλιά σας και μετά στεγνώστε τα με το πιστολάκι χρησιμοποιώντας το ένα σας χέρι για να τα ανακατέψετε. Έπειτα, φτιάξτε το σχήμα τους με μια βούρτσα χτενίσματος – ξεκινήστε από τις άκρες και χτενίστε τα προς τα επάνω. Τελειώστε το χτένισμα προσθέτοντας ένα υπέροχο κοκαλάκι.

Τρίτη: Ελικοειδής κότσος

image (1)
Ένας εύκολος ψηλός κότσος μπορεί να σας συνοδεύσει από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Κράτησε τον σταθερό προσθέτοντας gel πριν στεγνώσετε τα μαλλιά σας και μετά χωρίστε τα μαλλιά σε δύο τμήματα (επάνω και κάτω). Στριφογυρίστε το επάνω τμήμα κάνοντας έναν κότσο, μετά στριφογυρίστε το κάτω μέρος προς τα επάνω και τυλίξτε το γύρω από τον κότσο. Σταθεροποιήστε το χτένισμα με όμορφες καρφίτσες ή λουλούδια για να δώσετε ένα ξεχωριστό στιλ στην εμφάνιση σας!

Τετάρτη: Λαμπερή αλογοουρά

image (2)
Κάντε μια χαμηλή κοτσίδα ακόμη πιο κομψή δίνοντας της επιπλέον λάμψη! Ψεκάστε λίγο λάδι για styling επάνω σε στεγνά μαλλιά και θα φαίνονται πιο ολισθηρά. Χωρίστε τα μαλλιά σας στο πλάι και κρατήστε το επάνω τμήμα πιο χαλαρό. Μαζέψτε τα υπόλοιπα μαλλιά με ένα λαστιχάκι στο λαιμό. Στριφογυρίστε το χαλαρωμένο τμήμα προς τα πίσω, τυλίξτε το γύρω από τη βάση της αλογοουράς και σταθεροποιήστε με μια καρφίτσα.

Πέμπτη: Μεγάλοι κυματισμοί

image (3)
Με αυτό το στιλ το σίγουρο είναι ότι δε θα περάσετε απαρατήρητη! Βάλε leave-in conditioner σε νωπά μαλλιά ώστε όταν χρησιμοποιήσεις το σίδερο μαλλιών να μην τα κάψετε. Αφήστε τα να στεγνώσουν και μετά χρησιμοποιήστε ένα σίδερο για να κάνετε μπούκλες. Χτενίστε τα μαλλιά σας προς τα πίσω στο επάνω τμήμα του κεφαλιού για να δώσετε περισσότερη λάμψη.

Παρασκευή: Faux Hawk

image (4)
Δώστε μια πιο ροκ νότα στο στιλ σας και ετοιμαστείτε για πάρτι. Μπορείτε να κάνετε τα μαλλιά σας πιο λεία εφαρμόζοντας μια κρέμα ισιώματος σε στεγνά μαλλιά πριν τα ισιώσετε. Βουρτσίστε τα πλαϊνά μέρη προς τα πίσω και στερέωσε τα, έπειτα φτιάξτε τα μαλλιά από επάνω. Πρόσθεσε λίγη λακ και είστε έτοιμη!

Σάββατο: Ακατάστατος κότσος με πλεξούδα

image (5)
Δε χρειάζεται να κάνετε επαγγελματικές πλεξούδες για να πετύχετε αυτό το ρομαντικό χτένισμα! Δημιουργήστε ένα χώρισμα στο πλάι και τραβήξτε τα μαλλιά σας σε έναν ακατάστατο χαμηλό κότσο. Προσθέστε ένα κοκαλάκι που μοιάζει με πλεξούδα στο χρώμα των μαλλιών σας και αφήστε μερικές χαλαρές τούφες γύρω της.

Κυριακή: Ανάλαφρο καρέ

image (6)

Αν την Κυριακή δεν έχετε διάθεση για πολλά πράγματα, κάντε αυτό το ανάλαφρο χτένισμα. Πριν τα στεγνώσετε με το πιστολάκι, χρησιμοποιήστε λίγο αφρό για όγκο για να διατηρήσετε το ψεύτικο καρέ ανάλαφρο. Μαζέψτε τα μαλλιά σας σε μια χαλαρή, χαμηλή αλογοουρά, έπειτα γυρίστε τις άκρες προς τα επάνω και κάτω από τα μαλλιά κρύβοντας τες πίσω από τα αυτιά και σταθεροποιώντας τες με μεγάλα τσιμπιδάκια.

Πηγή:ediva