Ο νέος διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών είναι πεθερός της κόρης του Νταλάρα

Οικογενειακή σχέση έχει ο  Γιώργος Νταλάρας και ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, αφού ο γιος του δεύτερου, ηθοποιός και σκηνοθέτης Μίλτος Σωτηριάδης έχει παντρευτεί  τη Γεωργιάννα Νταλάρα και μάλιστα έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά!

dalaraa

Οι Γιώργος και Άννα Νταλάρα αλλά και ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος με τη σύζυγό του μεταφράστρια Κοραλία Σωτηριάδου είχαν δώσει ολόψυχα τη συγκατάθεση τους για να πραγματοποιηθεί αυτός ο γάμος, ενώ όπως προαναφέρθηκε ευτύχησαν να γίνουν και  παππούδες, κάτι που τους έδωσε μεγάλη χαρά.

sotiriadis-dalara-2

Το ζευγάρι επισφράγισε την αγάπη του πραγματοποιώντας πολιτικό γάμο στην Πάρο την περίοδο του καλοκαιριού σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο χωρίς θορύβους και τυμπανοκρουσίες, αφού η επιθυμία και των δύο ήταν να παραμείνει έκπληξη ακόμα και για τα πρόσωπα του πολύ στενού περιβάλλοντος  τους.

dalaraa1

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στον χώρο της δουλειάς και πολύ σύντομα αποφάσισαν να συζήσουν. Αμέσως μετά το γάμο τους το ζευγάρι μετακόμισε στην αγγλική πρωτεύουσα, όπου συνέχισαν τις μεταπτυχιακές τους σπουδές στην Υποκριτική και τη Σκηνοθεσία στη RADA (Royal Academy of Dramatic Arts), τη Βασιλική Ακαδημία θεάτρου.

dalara1

Η μοναχοκόρη του Γιώργου και της Άννας Νταλάρα αρχικά έριξε όλο της το βάρος και τη φροντίδα στην οικογένεια και στην ανατροφή των δύο της παιδιών, ενώ πρόσφατα έκανε μια δυναμική επιστροφή στην υποκριτική παίζοντας στις Τρωάδες του Ευρυπίδη όπου είχε ρόλο στο χορό. Παράλληλα, συμπρωταγωνίστησε με την Κόρα Καρβούνη στο έργο «Pests» που ανέβηκε στο θέατρο του Νέου Κόσμου το 2015 και έχει  ήδη λάβει μέρος σε θεατρικές δουλειές του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου.​