Η νέα συλλογή Christian Louboutin περνάει αντιρατσιστικό μήνυμα

Ο Christian Louboutin είναι φημισμένος για τις ψηλοτάκουνές του γόβες με σήμα κατατεθέν την κόκκινη σόλα.

Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι εξίσου ταλαντούχος και στα φλατ παπούτσια!

H κολεξιόν “nude” μεγάλωσε αφού προστέθηκαν δύο νέες αποχρώσεις για την άνοιξη και το καλοκαίρι. «Πορσελάνινο nude1» και «βαθύ σοκολατένιο nude7». Έτσι συνολικά υπάρχουν 7 αποχρώσεις του nude και τρία διαφορετικά στιλ για να διαλέξουν οι ενδιαφερόμενες ποιο τους ταιριάζει καλύτερα ανάλογα με την επιδερμίδα τους.

Τα παπούτσια βγήκαν προς πώληση αυτή την εβδομάδα και h  σειρά έχει γίνει ήδη viral στο διαδίκτυο με το hashtag #NudesForAll.

Για την ιστορία η κολεξιόν nude σχεδιάστηκε πρώτη φορά το 2013.

«Οι σχεδιαστές συχνά αντιμετωπίζουν το nude ως συνώνυμο του ανοιχτόχρωμου δέρματος, εξαιρώντας αρκετές γυναίκες έτσι, σημείωσε ένα χρήστης του διαδικτύου και συμπλήρωσε: «Είναι καλή είδηση ότι ο Christian Louboutin επέκτεινε την συλλογή του με περισσότερες αποχρώσεις, τονίζοντας με αυτό τον τρόπο ότι δεν έχει καμία σημασία τι εθνικότητας είσαι αφού μπορείς να βρεις ένα παπούτσι που να ταιριάζει στην επιδερμίδα σου».

Ωστόσο, όπως και τα υπόλοιπα παπούτσια του σχεδιαστή έτσι και αυτή η σειρά δεν είναι οικονομική. Η μυτερή μπαλαρίνα «Solasofia» για παράδειγμα πωλείται έναντι 595 δολαρίων.

loubies2