Η αντίδραση της οικογένειας του Παντελίδη στα αποτελέσματα των τοξικολογικών

Την Δευτέρα και μια μέρα μετά το μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη είδαν το φως της δημοσιότητας τα πρώτα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Το αποτέλεσμα για κάποιους ήταν το αναμενόμενο, για κάποιους άλλους πάλι όχι, καθώς  στο αίμα του τραγουδιστή βρέθηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ!

Αδιαμφισβήτητα  έχουν μεγάλη σημασία για την εξέλιξη της υπόθεσης του μοιραίου τροχαίου, ειδικά αν αποδειχθεί ότι τελικά οδηγός του τζιπ ήταν ο Παντελίδης. Άλλωστε, η 21χρονη συνεπιβάτιδά του Φρόσω Κυριάκου μέσω του δικηγόρου της επιμένει ότι δεν οδηγούσε εκείνη το μοιραίο όχημα, ενώ το ίδιο υποστηρίζει στην έκθεση της και η Πυροσβεστική.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το Tlife, η οικογένεια Παντελίδη δέχεται φυσικά το πόρισμα αλλά επιμένει πως δεν οδηγούσε το αυτοκίνητο ο Παντελής. Μάλιστα, έχει συγκεντρώσει κάποια στοιχεία τα οποία δουλεύει μαζί με τον δικηγόρο της, Πέτρο Καϊμακάμη. προκειμένου να αποδείξουν τον ισχυρισμό τους.

αρχείο λήψης

Πάντως, το βράδυ της Δευτέρας (28/3) και λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του πορίσματος των τοξικολογικών εξετάσεων, ο αδελφός του τραγουδιστή, Τριαντάφυλλος δημοσίευσε στο facebook φωτογραφίες του Παντελή από την πίστα, σχολιάζοντας από κάτω: ” Γι΄ αυτό σε αγάπησε όλος ο κόσμος, επειδή δεν σε άλλαξε η επιτυχία”!