Το πάρτι του George Clooney προς τιμήν της Hilary Clinton

Οι πολιτικές πεποιθήσεις του διάσημου ηθοποιού είναι γνωστές.
Ο George Clooney, πιστός στις  δημοκρατικές θέσεις του, σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Guardian χαρακτήρισε πρόσφατα «ξενοφοβικό φασίστα» τον υποψήφιο για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, Donald Trump, και δήλωσε ανοιχτά πως θα ψηφίσει τη Hilary Clinton.Ο Χολιγουντιανός σταρ, μάλιστα, έστειλε και ανοιχτή επιστολή στους υποστηρικτές της Hilary Clinton, στην οποία αναφέρει:

«Αν ακούσετε τις δυνατές φωνές, θα νομίζετε ότι είμαστε ένα κράτος που μισεί τους Μεξικανούς, τους Μουσουλμάνους, και ότι αν κάνουμε εγκλήματα πολέμου θα γίνουμε ένα σπουδαίο έθνος για ακόμη μια φορά. Η αλήθεια είναι ότι το μόνο πράγμα που θα εμποδίσει την Αμερική να γίνει σπουδαία είναι να ενθαρρύνετε αυτές τις φωνές».
Ο διάσημος ηθοποιός μπορεί να μην χρησιμοποίησε το όνομά του Donald Trump, αλλά «πάτησε» στο σλόγκαν της προεκλογικής του εκστρατείας που είναι «Make America Great Again» για να τον «καρφώσει».Ακόμα, ο ίδιος ανακοίνωσε ότι κάποιοι… τυχεροί υποστηρικτές της Hilary Clinton θα είναι καλεσμένοι σε ένα party, το οποίο θα διοργανώσει στο σπίτι του, στο Los Angeles, στις 16 Απριλίου.

Ωστόσο, η είσοδος δεν θα είναι δωρεάν!

Αυτοί που θα δώσουν το «παρών» θα πρέπει να πληρώσουν από 33.400 δολάρια έκαστος, έτσι ώστε να ενισχυθεί η καμπάνια της Hilary Clinton.

Former U.S. Secretary of State Hillary Rodham Clinton waves to the audience during a book launch in Berlin, Germany, Sunday, July 6, 2014. The former Secretary of State   is on a tour promoting her new book, "Hard Choices." The German titel of the book is "Entscheidungen". (AP Photo/Gero Breloer)