Holiday Makeup Ideas #inspo

Ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα μακιγιάζ για φέτος τις γιορτές. Εμπνευστείτε και εσείς μαζί μας και επιλέξτε εκείνο που θα σας χαρίσει λάμψη και ομορφιά.

1. Reese Witherspoon: Το μακιγιάζ της αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα στο ότι στα θέματα ομορφιάς δεν υπάρχουν κανόνες. “Παίζει” έντονα και με τα μάτια και με τα χείλη χωρίς το αποτέλεσμα να δείχνει υπερβολικό.

"Wild" - The May Fair Hotel Gala:  58th BFI London Film Festival

2. Jessica Alba: Το bronze makeup είναι για όλες τις εποχές. Το τύπου μαυρισμένο δέρμα μας κάνει πάντα πιο όμορφες και φυσικές.

2014 Global Citizen Festival In Central Park To End Extreme Poverty By 2030 - VIP Lounge

3. Camilla Belle: Smokey eyes με μπλε σκιά. Φωτίστε τα μάτια σας με λίγο χρώμα και κάντε τα ακόμα πιο εκφραστικά.

Guggenheim International Gala Dinner Made Possible By Dior

4. Lily Aldridge: Επιλέξτε φυσικό ένα smokey eyes make up για ένα πιο ροκ αποτέλεσμα. Τα nude χείλη θα απογειώσουν το look σας.

Three Lions Entertainment Presents Fashion Rocks 2014 - Arrivals

5. Amber Heard: Μια πολύ διαφορετική επιλογή αποτελεί το μακιγιάζ της Amber Heard η οποία προτίμησε την μωβ σκιά και το μωβ μολύβι στα μάτια. Ένα χρώμα που ταιριάζει στα περισσότερα δέρματα και διαφέρει από τα υπόλοιπα.

REVEAL Calvin Klein Fragrance Launch

6. Odeya Rush: Αν έχετε ωραία χείλη μπορείτε να τα τονίσετε με ένα έντονο ροζ κραγιόν και βάψτε τα μάτια σας μόνο με μια μάσκαρα.

CFDA/Vogue Fashion Fund Event Hosted By Diane von Furstenberg, Reese Witherspoon, Mark Holgate, And Lisa Love

7. Megan Fox: Το look της Sophia Loren όλες λίγο-πολύ το έχουμε κάνει. Μια μαύρη γραμμή eyeliner στα μάτια και ένα έντονο κόκκινο κραγιόν. Δεν υπάρχει πιο γιορτινό και safe μακιγιάζ.

Ferrari's 60th Anniversary In The USA Gala - Arrivals