Οι celebrities έχουν την δική τους ιστορία...

Είναι γεγονός ότι η λάμψη του Χόλιγουντ πολλές φόρες μας παραπλανά και δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί να ζηλέψουμε την ζωή ενός σταρ.

Η επιτυχία όμως δεν έρχεται χωρίς δουλειά και επιμονή στους στόχους. Πολλοί από αυτούς μάλιστα είχαν δύσκολα παιδικά χρόνια και θα λέγαμε ότι αυτό τους έκανε πιο πειθαρχημένους και σκληροτράχηλους.

CHARLIZE THERON

Πολύ πριν γίνει διάσημη η Theron μεγάλωσε στη Νότια Αφρική και η ζωή της απείχε πολύ από τη σημερινή. Η ηθοποιός του “Mad Max: Fury Road” μεγάλωσε με έναν βίαιο, αλκοολικό πατέρα και είδε τη μητέρα της να τον πυροβολεί και να τον σκοτώνει σε αυτοάμυνα.

OPRAH WINFREY

Πολύ πριν γίνει αυτό που είναι σήμερα, η Oprah βίωσε μια φρικιαστική παιδική ηλικία στο Μισσισιπή. Μεγάλωσε με μια έφηβη ανύπαντρη μητέρα, υπέστη σεξουαλική παρενόχληση από διάφορα μέλη της οικογένειάς της, τη βίασαν σε ηλικία 9 ετών, έμεινε έγκυος στα 14 αλλά έχασε το γιο της μωρό. Η Winfrey ξεκίνησε να δουλεύει σε ραδιοφωνικό σταθμό από όταν πήγαινε ακόμη σχολείο κι από εκεί σιγά σιγά έφτασε εδώ που είναι σήμερα.

JIM CARREY

Η παιδική ηλικία του κωμικού αυτού ηθοποιού δεν ήταν καθόλου ευχάριστη. Όταν ο Carrey ήταν 12 χρονών ο πατέρας του έχασε τη δουλειά του και η οικογένεια έμεινε χωρίς χρήματα και άστεγη. Ο ηθοποιός του “Truman Show”, οι γονείς του και τα τρία αδέλφια του έμειναν για λίγο καιρό σε ένα φορτηγάκι και έπιασαν δουλειά ως φύλακες και καθαριστές για να τα φέρουν βόλτα. Ο Carrey θυμάται να δουλεύει οκτώ ώρες βάρδια μετά το σχολείο.

NICKI MINAJ
Η παράτολμη και ειλικρινής ράπερ έχει μιλήσει ανοικτά κατά το παρελθόν για την δύσκολη παιδική της ηλικία με έναν πατέρα βίαιο, ναρκομανή και αλκοολικό. “Όσο ήμουνα παιδί ζούσα με το μόνιμο φόβο ότι κάποια μέρα ο πατέρας μου θα σκοτώσει τη μητέρα μου”, είπε σε συνέντευξη το 2011.

CHRISTINA AGUILERA

Η τραγουδίστρια έσπασε τη σιωπή της πριν έξι χρόνια και αποκάλυψε τα δύσκολα παιδικά της χρόνια με ένα βίαιο πατέρα ο οποίος κάποια στιγμή την έδειρε επειδή έκανε φασαρία ενώ εκείνος ήθελε να κοιμηθεί. “Στράφηκα στο τραγούδι για να βρω μια διέξοδο”, είπε η Aguilera. “Η μουσική μου γεννήθηκε από τον πόνο που βίωσα στο σπίτι μου”.

DYLAN MCDERMOTT

Ο ηθοποιός του “American Horror Story” έζησε παιδικά χρόνια που θα μπορούσαν να γυριστούν και ταινία. Η μητέρα του ήταν μόλις 15 χρονών όταν τον γέννησε και αργότερα την πυροβόλησε και τη σκότωσε ο John Sponza, ο φίλος της που ήταν εθισμένος στην ηρωίνη και θεωρείτο ότι είχε σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα. Παρόλο που την εποχή εκείνη θεωρήθηκε ατύχημα, ο McDermott άνοιξε πάλι την υπόθεση το 2011 και το 2012 ο Sponza καταδικάστηκε για φόνο.

NAOMI WATTS

Η ηθοποιός του “Birdman” γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια αγαπημένη οικογένεια όπου η μητέρα της ήταν σχεδιάστρια κοστουμιών και ο πατέρας της τεχνικός ήχου των Pink Floyd. Όταν όμως η Watts έγινε 8 χρονών ο πατέρας της πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης. Η οικογένεια μετά από αυτό μετακόμιζε συνέχεια. “Έζησα μέσα στη θλίψη στην παιδική μου ηλικία αλλά δεν μου έλειψε ποτέ η αγάπη”, λέει. Ίσως αυτά τα δύσκολα χρόνια να την οδήγησαν στο σύντροφό της Liev Schreiber, ο οποίος είχε κι εκείνος ταραχώδη παιδικά χρόνια.