Το πιο hot trend της Άνοιξης έχει αέρα από εξοχή

Με ξεκάθαρη αναφορά στην παιδική μας ηλικία και αρκετές δόσεις retro διάθεσης, η μόδα φέτος μας γυρίζει αρκετά χρόνια πίσω. Οι τάσεις άλλωστε επανέρχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και trends που κάποτε φάνταζαν ξεπερασμένα βγαίνουν και πάλι στο προσκήνιο. Φέτος την Άνοιξη, κυρίαρχο ρόλο παίζουν σύνολα με prairie chic χαρακτήρα, αντλώντας έμπνευση από το Little House on the Prairie. Φορέματα με floral μοτίβα και έντοναpatterns, γιακάδες με ruffles και κομψά καπέλα συνθέτουν εμφανίσεις me bohο αέρα και διάθεση νοσταλγίας. Εάν το επιλέξετε, υπάρχουν δύο πράγματα που πρέπει να θυμάστε.

  • Μη φοβηθείτε να παίξετε με τα αξεσουάρ. Μπορείτε να προσθέσετε τα αγαπημένα σας κολιέ ή bracelets, υιοθετώντας ακόμη και την τεχνική του layering. Αυτό το στιλ αγαπά τις – μικρές – υπερβολές.
  • Τα συγκεκριμένου τύπου φορέματα και outfits δεν αγαπούν ιδιαίτερα τα ψηλοτάκουνα. Επιλέξτε cowboy boots ή πιο χαμηλά booties, τα οποία ταιριάζουν με το ύφος των συγκεκριμένων outfits και ταυτόχρονα είναι βολικά και άνετα.

Πάρτε ιδέες από τις fashionistas παρακάτω, έτσι όπως παρουσιάζονται μέσα από το jenny.gr:

0c0972260de7bbe177ff65f6d9d851cf

0927-IFW-StreetStyle2-jumbo

Anya Ziourova at Chloe FW2015

IMG_1332ASEj-495x750

nyfw9