Βουτσάς-Κατσαβού: Το φύλο του μωρού που περιμένουν

Τον πρώτο καρπό του έρωτά τους είναι έτοιμοι να κρατήσουν σε έξι μήνες, όπως αποκλειστικά μας είχε πληροφορήσει, ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού.

Μπορεί να τους χωρίζουν 48 χρόνια, εκείνος 84 χρόνων και εκείνη 36, είναι όμως μαζί από τα τέλη του 2012 και στις 27 Φεβρουαρίου ετοιμάζονται να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι και με κουμπάρα τη Μάρθα Καραγιάννη.
«Το υπερηχογράφημα έδειξε ότι είναι αγοράκι. Η Αλίκη διανύει την 13η εβδομάδα κύησης. Έχει μία πολύ καλή εγκυμοσύνη μέχρι στιγμής. Τις προηγούμενες ημέρες κάναμε και την κρίσιμη εξέταση της αυχενικής διαφάνειας και είδαμε ότι το μωρό είναι υγιέστατο» εξομολογείται στο Down Town ο γυναικολόγος της Μηνάς Μαστρομηνάς, επιβεβαιώνοντας την είδηση της εγκυμοσύνης και συμπληρώνει: «Ακολούθησαν τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Η Αλίκη συνέλαβε με τη δεύτερη προσπάθεια και μόνο στην αρχή είχε μια μικροαιμορραγία. Δεν ταλαιπωρήθηκε καθόλου ούτε έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής κάποια επιπλοκή. Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Κώστας Βουτσάς , σαν άλλος Charlie Chaplin, αποφάσισε να κάνει παιδί σε προχωρημένη ηλικία. Να τονίσω ότι το σπέρμα δεν επηρεάζεται από τον χρόνο και η ηλικία του άντρα δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο. Αυτό που έχει σημασία είναι η βιολογική και αναπαραγωγική κατάσταση της γυναίκας».

Αναφορικά ο Κώστας Βουτσάς έχει άλλες τρεις κόρες και με μεγάλη χαρά περιμένει τώρα τον διάδοχο.

Πηγή: govastileto.gr