H Δήμητρα Αλεξανδράκη ξαπλωμένη προκαλεί...

Πλέον μας απασχολεί όλο και πιο σπάνια. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη κάνει τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ζει τον έρωτα της με τον σύντροφο της και συνεχίζει να είναι μία από τις πιο σέξι γυναίκες που γνώρισε η πασαρέλα και τα ανδρικά περιοδικά, κι αυτό είναι κάτι που δεν θα αλλάξει όσο κι αν η ίδια αποφασίσει να τραβήξει έναν άλλο δρόμο.

Εσχάτως έχει σταματήσει να ανανεώνει με τον ίδιο τρόπο και το προφίλ της στο Instagram, αφού μέχρι πριν ένα χρόνο και κάτι είχαμε πολύ συχνά χτυπήματα από την ίδια με φωτογραφίες που αποδείκνυαν τα όσα της αποδώσαμε παραπάνω. Πλέον, οι αναρτήσεις της είναι σπάνιες και αυτές με το σέξι περιεχόμενο ακόμα πιο σπάνιες. Οπότε φωτογραφίες σαν και αυτή που ανέβασε σήμερα χρειάζεται να αναφερθούν και να γίνει μια επαινετική μνεία.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρίσκεται ξαπλωμένη με τις πιτζάμες της που έχουν κολλήσει πάνω στο κορμί της, έχει ανοίξει δύο κουμπιά, το στήθος της φαίνεται σε βάθος, εκείνη κοιτάζει προς τα πάνω με το γνωστό της βλέμμα και κρατάει ένα γλειφιτζούρι κοντά στο στόμα της. Θέλετε κι άλλο;

dimitra-alexandraki-gleifitzouri-mpousto-1

dimitra-alexandraki-sexy-1

dimitra-alexandraki-sexy26-1

dimitra-alexandraki-sexy36-1

 

toratora.gr