Bridal Fashion Week στο Ζάππειο

Η έκθεση Bridal Expo, είναι μία μοναδική διοργάνωση γάμου και βάπτισης, που γίνεται κάθε Ιανουάριο στο ωραιότερο κτίριο της Αθήνας, το Ζάππειο μέγαρο.

Η αρχιτεκτονική του, η υψηλή αισθητική των χώρων , οι επιλεγμένες επιχειρήσεις που συμμετέχουν με την ιδιαίτερη διακόσμηση των περιπτέρων τους, η θέση του Ζαππείου στη καρδιά της πόλης, καθώς και τα καταπληκτικά εστιατόρια, τα πάρτυ και οι φαντασμαγορικές επιδείξεις της Bridal Fashion Week, δίκαια χαρακτηρίζουν τη διοργάνωση σαν το μεγαλύτερο και ωραιότερο γαμήλιο fashion event της Αθήνας.

Στους μελλόνυμφους  προβάλλονται  οι  120 καλύτερες επιχειρήσεις της Αθήνας οι οποίες παρουσιάζουν, μαζί με 30 Έλληνες σχεδιαστές, τις πλέον μοντέρνες ιδέες και τάσεις που  χρειάζονται τα ζευγάρια,  για την  τέλεια οργάνωση του γάμου τους, της βάπτισης, της δεξίωσης τους και του γαμήλιου ταξιδιού.

Δηλαδή κάθε Ιανουάριο οι επισκέπτες στο Ζάππειο απολαμβάνουν Νυφικά, Γαμπριάτικα, Φορέματα βραδινά, Κοσμήματα, Στέφανα, Μπομπονιέρες, Προσκλητήρια, Λαμπάδες, Στολισμούς, Δώρα, Αυτοκίνητα, Φωτογράφους, Βίντεο, Πολυχώρους, Ξενοδοχεία, Κτήματα, catering, Διακόσμηση, Γραφεία ταξιδιών, Αεροπορικές εταιρίες….

Είναι η πρώτη έκθεση της χρονιάς και το ενδιαφέρον των μελλονύμφων είναι μεγάλο, γιατί με την επίσκεψή τους βλέπουν πρώτοι από όλους τα καινούργια σχέδια, τα πρώτα δείγματα, τις πλέον πρωτότυπες και καλύτερες ιδέες, κάτι που προσφέρει μόνον η Bridal Expo, σε μία ονειρεμένη γαμήλια ατμόσφαιρα.

Στους νέους γονείς η έκθεση δίνει λύσεις και καταπληκτικές ιδέες για την οργάνωση της ομορφότερης βάπτισης.

Ασχολείστε λοιπόν με το γάμο ή τη βάπτιση;
Σχεδιάζετε να παντρευτείτε;
Είστε κουμπάροι ή νονοί;
Ετοιμάζετε τη βάπτιση του μωρού σας;

9-10-11 Ιανουαρίου η δική σας έκθεση!