Ο Mick Jagger ποζάρει ντυμένος γυναίκα...

Μια φωτογραφία διαφορετική από τα συνηθισμένα δημοσιεύει σήμερα η Daily Mail.

Η βρετανική εφημερίδα φιλοξενεί σήμερα ένα στιγμιότυπο του τραγουδιστή των Rolling Stones, Mick Jagger με την πρώην του Jerry Hall που τραβήχτηκε το 1996 από την φωτογράφο Brigitte Lacombe.

Ο 72χρονος ροκ σταρ ποζάρει ντυμένος με γυναικεία ρούχα και έντονο μακιγιάζ στο πλευρό της πρώην γυναίκας του, φορώντας κραγιόν και eyeliner ενώ εκείνη φορώντας ένα μαύρο φόρεμα στέκεται στο πλάι του βαμμένη εμφανώς λιγότερο.

Οι δύο τους κοιτούν τον φακό και μοιάζουν χαμένοι καθώς ακούγεται το κλικ της φωτογράφου.

«Ο Μick Jagger είχε συμφωνήσει να τραβήξουμε μία φωτογραφία και ξαφνικά εμφανίστηκε βαμμένος. Το φόρεμα ήταν δική του ιδέα σκέφτηκε ότι θα είχε πλάκα. Την λατρεύω αυτή την φωτογραφία φαίνεται πολύ φυσική», λέει η 65χρονη σήμερα φωτογράφος αποκαλύπτοντας την ιστορία πίσω από το εν λόγω στιγμιότυπο.

Η φωτογραφία  τραβήχτηκε στην Γαλλία και σήμερα μπορεί να την δει κάποιος σε έκθεση φωτογραφίας στο «Phillips Auction House» στο Λονδίνο, σύμφωνα με δημοσίευμα στο protothema.gr.

Το  ζευγάρι χώρισε περίπου τρία χρονιά μετά την λήψη της φωτογραφίας το 1999. Οι δύο τους έχουν καλές σχέσεις και έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά την 31χρονη Elizabeth, τον 30χρονο James, την 23χρονη Georgia May, και τον 17χρονο Gabriel.

jagger02