Νέα Σελήνη στον δοτικό Τοξότη στις 11/12

Στην αστρολογία η Νέα Σελήνη στον Τοξότη την Παρασκευή 11/12 (12:29 ώρα Ελλάδος) μας ωθεί δυναμικά να αισιοδοξούμε και να ελπίζουμε, δίνοντάς μας την εντύπωση πώς όλα θα πάνε καλύτερα. Η αστρολογία μας δείχνει πως η Νέα αυτή Σελήνη σε όψη με το μεσοδιάστημα Ερμή/Κρόνο (κατά το βιβλίου Σ.Κ.Ε. του Ρ. Εμπερτιν) θα φέρει στην επιφάνεια όλες εκείνες τις δυσκολίες που πρέπει να αλλάξουμε στη ζωή μας ώστε να έχουμε περισσότερα θετικά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με την αστρολογία για να μπορέσουμε να πετύχουμε λύσεις στα προβλήματα θα πρέπει πρώτα να καταλαγιάσουμε την ένταση που υπάρχει και να γίνουν ήρεμες και λογικές συζητήσεις. Mε αυτή τη Νέα Σελήνη πιθανό να αποφασίσουν πολλοί να δοκιμάσουν την τύχη τους στο εξωτερικό.  Νέες επεκτάσεις  που σχετίζονται με άλλες χώρες, μια νέα συνεργασία ή σχέση με άτομα από το εξωτερικό ή ακόμα και να μετακομίσουν εκτός.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι με τη Νέα αυτή Σελήνη θα είναι οι Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου,καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου μπορείτε να κάνετε πολλά νέα και επιτυχημένα ξεκινήματα, όμως μετά από αναγκαστικές αλλαγές τις οποίες καλύτερα να επιχειρήσετε άμεσα.

Εκείνοι που θα συναντήσουν κάποιες δυσκολίες με αυτή τη Νέα Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου καλό θα ήταν να προσέχετε τις εντάσεις κατά τις συζητήσεις, τις επαφές, τις συμφωνίες κατά τις μετακινήσεις σας για να μην προκύψουν απρόσμενα γεγονότα και απώλειες λόγω έλλειψης σωστής συνεννόησης και επικοινωνίας, γιατί πιθανό να γίνουν λάθη που δύσκολα θα μπορέσετε να διορθώσετε.

Γενικότερα, είναι ένα διάστημα όπου ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα μέσα από αλλαγές και αναπροσαρμογές που πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε, όπου όμως θα πρέπει να είναι πολύ καλά σχεδιασμένα, σωστά οργανωμένα και θα κρύβουν από πίσω πολύ δουλειά και πειθαρχεία, διαφορετικά δεν θα έχουν και πολλές ελπίδες να επιτύχουν.

ΚΡΙΟΣ
Πολλές εντάσεις μπορεί να φέρει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη στις 11 Δεκεμβρίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 11 έως και τις 25 Δεκεμβρίου και μια αυξημένη υπεραισιοδοξία όσον αφορά όλες τις επαφές, τις συζητήσεις, τις συναντήσεις, και γενικότερα τα μηνύματα που παίρνετε από τους άλλους. Τουλάχιστον θα δείτε ποιοι είναι πραγματικά μαζί σας και ποιοι όχι. Αλλάξτε τον τρόπο που φέρεστε σε σχεσεις που δεν σας φέρονται και τόσο καλά, και γίνετε πιο θετικοί με εκείνους που σας δίνουν πολλά και δεν ζητούν σχεδόν τίποτα. Αν χρειαστεί, διακόψτε κάθε επικοινωνία με άτομα που είναι ιδιαίτερα αρνητικά απέναντί σας και επανασυνδεθείτε με όλα εκείνα που είναι ιδιαίτερα δοτικά μαζί σας, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να πείτε το ίδιο και για τη συμπεριφορά τη δική σας, απέναντί τους.

ΤΑΥΡΟΣ
Πολεμικό πνεύμα θυμίζει για σας η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη στις 11 Δεκεμβρίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 11 έως και τις 25 Δεκεμβρίου κυρίως για θέματα οικονομικά και έξοδα που δεν σας αφήνουν οι άλλοι να μειώσετε με τίποτα. Θα διαπιστώσετε υπό την επιρροή της Νέας Σελήνης πως έχετε ήδη χάσει αρκετά χρήματα στην προσπάθειά σας να πιαστείτε από κάπου, και δεν ρισκάρατε όταν έπρεπε, με εκείνους και εκεί που έπρεπε. Τώρα, σας δίνεται μια νέα ευκαιρία να αφήσετε πίσω το δυσάρεστο παρελθόν και να παλέψετε πάλι από την αρχήρισκάροντας αυτή τη φορά υπό νέες, πιο θετικές βάσεις, αλλά συγκρατημένα. Στον ερωτικό τομέα σας τραβούν σαν μαγνήτης οι έντονες καταστάσεις, και γενικότερα άνθρωποι που είναι ιδιαίτερα δυναμικοί και έχουν απόλυτη εξουσία επάνω σας και μάλλον δεν θα μπορέσετε να τους ξεφύγετε ακόμα κι αν υποφέρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Νέα ξεκινήματα στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών σας ωθεί να κάνετε η Νέα αυτή Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη στις 11 Δεκεμβρίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 11 έως και τις 25 Δεκεμβρίου καθώς φαίνεται πως τις έχετε ιδιαίτερη ανάγκη. Φροντίστε τουλάχιστον να είναι επάνω σε στέρεες βάσεις για να έχουν μια ελπίδα να πετύχουν. Γενικότερα ξεκαθαρίσματα σε αυτούς τους τομείς είναι απολύτως αναγκαία. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να απαγκιστρωθείτε από συνήθειες και σχέσεις που είναι κολλημένες επάνω σας, μένετε ή μένουν κοντά σας από συνήθεια, ανασφάλεια ή ακόμα και από υποχρέωση. Αλλιώς, τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα αργότερα για σας. Μοιραίες σχέσεις μπαίνουν στη ζωή σας και σας δίνουν έντονες ερωτικές στιγμές αφού είναι πολύ δύσκολο να τους αντισταθείτε, εφόσον δεν μπορείτε ακόμα να κόψετε τις γέφυρες με το παρελθόν. Επαγγελματικά προσέξτε τις εξαπατήσεις κάθε είδους και να διπλο ελέγχετε τα πάντα με τους συνεργάτες σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Για ακόμη μια φορά θα σας γεμίσει με νέες ευθύνες και δουλειές η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη στις 11 Δεκεμβρίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 11 έως και τις 25 Δεκεμβρίου που θα είναι πολύ δύσκολο να αποφύγετε. Παρόλο που θα αρχίσουμε να μπαίνουμε σιγά-σιγά σε κλίμα για τις γιορτές, εσείς θα είναι πολύ δύσκολο να το νιώσετε καθώς είναι τόσες πολλές οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει και το άγχος, που δεν προλαβαίνετε ούτε να ανασάνετε, πόσο μάλλον να χαρείτε, να διασκεδάσετε και να ξεκουραστείτε. Ξεκινήστε μια πιο σωστή και υγιεινή διατροφήκαι φροντίστε περισσότερο τη σωματική σας υγεία και την εξωτερική σας εμφάνιση, για να σας προσέχουν περισσότερο και οι άλλοι. Τίποτα όμως δεν πρόκειται να γίνει σωστά αν δεν φροντίσετε να οργανωθείτε καλύτερα για να βρείτε τον απαραίτητο χρόνο ώστε να κάνετε όλα αυτά που θέλετε. Προσοχή στην υγεία σας, ψυχική και σωματική.

ΛΕΩΝ
Γεμάτους αυτοπεποίθηση σας βρίσκει η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη στις 11 Δεκεμβρίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 11 έως και τις 25 Δεκεμβρίου, η οποία έρχεται να σας την τονώσει ακόμα περισσότερο. Είναι όμως πολύ πιθανό να κάνετε και κάποιες υπερβολές κυρίως σε δώρα προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Βγείτε αυτές τις μέρες να ψωνίσετε μέχρι εκεί που αντέχει το πορτοφόλι σας για όλα τα αγαπημένα πρόσωπα αλλά προσέξτε να μην το παρακάνετε. Ο έρωτας θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας για αυτό φροντίστε να βγαίνετε πιο συχνά και να περνάτε όμορφα σε μέρη που σας αρέσουν. Η κοινωνικότητά σας βρίσκεται στα ύψη αλλά καλό θα ήταν να κάνετε μια επιλογή στις παρέες σας και να σταματήσετε τα πολλά-πολλά με ανθρώπους που δεν έχουν και πολλά να σας δώσουν, αλλά εκείνοι παίρνουν πολλά από σας. Μείνετε μακριά κυρίως από αρνητικά άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όσο κι αν προσπαθήσετε να ξεχάσετε τα προβλήματα που υπάρχουν στο σπίτι και στην οικογένειά σας θα είναι δύσκολο με αυτή τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη στις 11 Δεκεμβρίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 11 έως και τις 25 Δεκεμβρίου. Το σίγουρο είναι πως μπορεί να σας δώσει πολλές ευκαιρίες για να αφήσετε πίσω όλα τα δυσάρεστα αλλά δεν θα είναι και τόσο εύκολο να τις αντιληφθείτε και να τις δεχτείτε. Χρειάζεται δύναμη και κουράγιο για να αντέξετε τον αποχωρισμό ή δύσκολες αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε για κοντινούς σας ανθρώπους και να γίνεται λίγο πιο σκληροί μαζί τους. Μη διστάσετε όμως ούτε στιγμή να απαγκιστρωθείτε από πρόσωπα και συνήθειες που δεν σας κάνουν καλό γιατί αυτό είναι τώρα το καλύτερο για σας ώστε να ηρεμήσετε και να μπορέσετε να κάνετε μια καινούργια αρχή.

ΖΥΓΟΣ
Πολλά σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις σας πιθανό να προκαλέσει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη στις 11 Δεκεμβρίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 11 έως και τις 25 Δεκεμβρίου και θα βλέπετε τον εαυτό σας να σκέφτεται όλες τις εκδοχές στους περισσότερους τομείς της ζωής σας. Βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι τώρα και πιθανό να αγχώνεστε λίγο παραπάνω για το ποιόν δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσετε ή αν έχετε πάρει μέχρι τώρα τον σωστό. Η Νέα αυτή Σελήνη θα σας βοηθήσει πολύ να βρείτε το κουράγιο και να διακόψετε την επικοινωνία με ανθρώπους που είναι αρνητικοί μαζί σας εδώ και πολύ καιρό και να επενδύσετε σε εκείνους που σας έχουν δείξει πολύ καλά δείγματα μέχρι τώρα. Όλες οι συζητήσεις, οι συμφωνίες και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνετε, να είστε σίγουροι πως μπορούν να πιάσουν τόπο και να σας φέρουν μεγάλη χαρά και επιτυχίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα προσπαθήσει να σας υπενθυμίσει να μην επαναπαύεστε με αυτά που ήδη έχετε πετύχει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη στις 11 Δεκεμβρίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 11 έως και τις 25 Δεκεμβρίου και θα σας γεμίσει με καινούργιες ανησυχίες και μια έντονη κινητοποίηση. Οικονομικά ζητήματα που θα προκύψουν, θα πρέπει να τα χειριστείτε με λεπτότητα και δίχως πολλές απαιτήσεις για να μην έχετε προβλήματα. Στον ερωτικό τομέα τολμήστε να διεκδικήσετε τον άνθρωπο που σας ελκύει και σας κάνει να νιώθετε έντονα συναισθήματα, αλλά φροντίστε να μείνετε μακριά από ζήλιες και κτητικότητες που μπορούν να χαλάσουν την όμορφη σχέση σας. Όσοι από σας ζουν έναν αδιέξοδο έρωτα το διάστημα αυτό πολύ πιθανό να έχουν πολλά προβλήματα και να μην είναι για τίποτα σίγουροι πια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καινούργια πράγματα σας ωθεί να κάνετε στο δικό σας ζώδιο η Νέα Σελήνη στις 11 Δεκεμβρίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 11 έως και τις 25 Δεκεμβρίου, αλλάζοντας τη μορφή της καθημερινότητάς σας όσο περισσότερο και όσο καλύτερα μπορείτε. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να αποφύγετε οτιδήποτε και οποιονδήποτε σας εκνευρίζει, τις άσκοπες διαφωνίες και εντάσεις. Να απαγκιστρωθείτε από σχέσεις και συνήθειες που δεν ταιριάζουν με τα νέα δεδομένα της ζωής σας. Για να νιώσετε πιο ελεύθεροι και να κάνετε χώρο για να μπουν καινούργια και πιο θετικά πράγματα και άτομα στη ζωή σας. Οι ριζικές αλλαγές που καλείστε να κάνετε τώρα μπορεί να είναι λίγο επίπονες αλλά καλό θα είναι να τελειώσουν κάποια δυσάρεστα κεφάλαια της ζωής σας, για να ανοίξουν πολλά καινούργια και ιδιαίτερα θετικά κεφάλαια. Μη διστάσετε ούτε στιγμή, ακόμα κι αν χρειαστεί να «πάρετε κεφάλια» και να γίνετε δυσάρεστοι με τους άλλους για να νιώσετε αργά ή γρήγορα εσείς πολύ καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένα νέο είδος απομόνωσης σας προκαλέσει αυτή η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη στις 11 Δεκεμβρίουόπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 11 έως και τις 25 Δεκεμβρίου που σίγουρα θα είναι δική σας επιλογή. Μπορεί να είναι εξαιτίας της στάσης ή γενικότερα της συμπεριφοράς κάποιων ατόμων απέναντί σας καθώς εξαιτίας τους σας πιάνει ένα είδος κατάθλιψης, ή μπορεί να είναι και η σκληρή αυτοκριτική που θέλετε να κάνετε στον εαυτό σαςτις μέρες αυτές για τις επιλογές σας γενικότερα. Το σίγουρο είναι πως θα αποτραβηχτείτε όσο μπορείτε από τα φώτα και τον πολύ κόσμο και δεν θα έχετε διάθεση για πολλές κοινωνικότητες αφού θα προτιμάτε λίγες παρέες και καλές.Προσπαθήστε να είστε περισσότερο λάτρεις της ποιότητας παρά της ποσότητας στις επαφές, τις συναντήσεις, τις φιλίες ακόμα και στις σχέσεις σας γιατί αυτό θα κάνει πολύ καλό στην αυτοεκτίμησή σας και τα άτομα αυτά θα σας «ανεβάσουν» ψυχολογικά. Ξεκινήστε ένα νέο κύκλο αυτογνωσίας όπου θα σας βοηθήσει να μάθετε καλύτερα τον εαυτό σας μέσα από τα μονοπάτια της ψυχολογίας, του διαλογισμού ή και της αστρολογίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορεί οι φιλοδοξίες σας να είναι ιδιαίτερα υψηλές με τη Νέα αυτή Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη στις 11 Δεκεμβρίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 11 έως και τις 25 Δεκεμβρίου και να φαίνεστε στους άλλους λίγο υπερβολικοί σε αυτά που λέτε, που σχεδιάζετε και που κάνετε. Όμως το κυριότερο είναι πως θα νιώθετε πιο δυνατοί και αποφασισμένοι από ποτέ μέσα στις δυσκολίες που ζείτε προκειμένου να πετύχετε αυτά που θέλετε.Θα κουραστείτε πολύ για να κάνετε πράξη μερικά από τα πιο σημαντικά σχέδιά σας στον ερωτικό, τον οικογενειακό και τον επαγγελματικό τομέα. Θα πρέπει να προχωρήσετε πολλά βήματα παρακάτω ώστε να ανεξαρτητοποιηθείτε πρακτικά και ουσιαστικά ακόμα περισσότερο και να δοκιμαστείτε σε δύσκολα μονοπάτια μόνοι σας για να έχετε όλα όσα επιθυμείτε. Αλλιώς δεν θα πρέπει να περιμένετε να γίνουν από μόνα τους, θαύματα. Τολμήστε δίχως να σκέφτεστε τις συνέπειες αφού ακόμα και αυτές είναι μέσα στο πρόγραμμα. Τελειώστε σχέσεις ή απλά απομακρυνθείτε ακόμα και από φιλικές ή οικογενειακές που σας κρατάνε πίσω αντί να σας βοηθήσουν να πάτε μπροστά, και νιώθετε πως επηρεάζουν κυρίως αρνητικά την ψυχολογια σας. Κρατήστε μόνο τη θετικότητα στη ζωή σας και δεν θα χάσετε.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι επιτυχίες συνεχίζονται για σας με αυτήν εδώ τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη στις 11 Δεκεμβρίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 11 έως και τις 25 Δεκεμβρίου. Θα δείτε πολλούς από τους στόχους σας, έμμεσους ή άμεσους, να επιτυγχάνονται ακόμα και μέσα από δύσκολες συνθήκες. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις, θα είστε αρκετά πιεσμένοι και χρειάζεται να γίνουν κάποιες αλλαγές ή πολλές δουλειές μαζί σε θέματα καριέρας, επαγγελματικά, σπιτιού ή οικογενειακά, αλλά θα καταφέρετε να τα οργανώσετε σωστά και να τα φέρετε εις πέρας. Θα είστε γεμάτοι καινούργια σχέδια. Ιδιαίτερα δυναμικοί και έτοιμοι να κάνετε καινούργια πράγματα, νέες, καλά οργανωμένες επεκτάσεις. Να βάλετε από την αρχή καινούργιους στόχους, άμεσα εφαρμόσιμους. Βέβαια, ίσως χρειαστεί να αφήσετε πίσω όλα εκείνα και εκείνους που δεν ταιριάζουν με τις νέες συνθήκες της ζωής σας και αυτό μπορεί να σας στεναχωρήσει λίγο. Κοιτάξτε μπροστά. Γίνεται πιο πρακτικοί και μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να ανακόψει την πορεία και τη φόρα που έχετε πάρει. Κάντε αλλαγές στο περιβάλλον σας για να είστε πιο ήρεμοι και αισιόδοξοι ώστε να κυνηγήσετε με ακόμα μεγαλύτερο πάθος και δύναμη τα όνειρά σας. Το διάστημα αυτό θα είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς στους άλλους και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αυτό υπέρ σας στους τομείς που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Πηγή: anew.gr