Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση

Μπορεί κατά καιρούς να έχουμε δει στο κόκκινο χαλί ή σε κάποιο event τον διάσημο ηθοποιό μαζί με τη μητέρα του, ποτέ όμως με τον πατέρα του.

Ο λόγος;

Ο πατέρας του DiCaprio κρατάει χαμηλούς τόνους και αποφεύγει τη δημοσιότητα όσο μπορεί.

Σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση του λοιπόν, είδαμε τον Leonardo DiCaprio μαζί με τον πατέρα του George στο συνέδριο των G-20 στο Παρίσι για την κλιματική αλλαγή. Ο ηθοποιός ήταν μάλιστα ένας απ’αυτούς που μίλησαν και συνέβαλαν ώστε να προβληθούν τα σχέδια των δημάρχων 4 μεγάλων πόλεων του πλανήτη (Λος Άντζελες, Γιοχάνεσμπουργκ, Βερολίνο, Μαδρίτη) που πλήττονται περισσότερο από τις αλλαγές που επιφέρει στο κλίμα η ανθρώπινη απερισκεψία, όπως επικαλείται το govastileto.gr.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός είναι γνωστός άλλωστε για την ακτιβιστική του δράση, αφού διαθέτει έναν οργανισμό που φροντίζει είδη υπό εξαφάνιση, κυρίως του θαλάσσιου περιβάλλοντος, είναι μέλος του ΟΗΕ στον τομέα του Περιβάλλοντος και συνεισφέρει μεγάλα ποσά σε περιβαλλοντολογικούς οργανισμούς που δρουν για την διάσωση της χλωρίδας και της πανίδας.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω ο πατέρας του ηθοποιού, ο οποίος επιβλέπει τον οργανισμό τους, έκλεψε τα βλέμματα με το στιλ του.

image