Διάσημη ηθοποιό παντρεύτηκε ο αδερφός του Nicola Sarkozy

Εις σάρκα μίαν ενώθηκαν η σχεδιάστρια μόδας και πρώην ηθοποιός Μέρι Κέιτ Όλσεν με τον κατά 17 χρόνια μεγαλύτερό της, γάλλο τραπεζίτη Ολιβιέ Σαρκοζί, ετεροθαλή αδελφό του τέως προέδρου της γαλλικής δημοκρατίας, Νικολά Σαρκοζί.

Παρά τη διαφορά ηλικίας τους, εκείνη μόλις 29 χρόνων και παρά τη διαφορά ύψους, που σύμφωνα με πολλούς δεν αποτελούν και ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι από εξωτερικής όψεως, σύμφωνα με τη Daily Mail, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης σε μία κλειστή τελετή στη Νέα Υόρκη, την προηγούμενη Παρασκευή.

Οι περίπου 50 καλεσμένοι που παρακολούθησαν τη γαμήλια τελετή δείπνησαν και ήπιαν άφθονα κοκτέιλ ενώ σε όλο τον χώρο υπήρχαν διάσπαρτες φοντανιέρες με δωρεάν τσιγάρα αντί για… σοκολατάκια!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Μάιο του 2012 και αρραβωνιάστηκε τον Φεβρουάριο του 2014 κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Τζαμάικα. Σήμερα ζουν στο Μανχάταν σε μία χλιδάτη έπαυλη αξίας 6,25 εκ. δολαρίων!

Αν και ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες από το μυστήριο, σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια η νύφη σχεδίασε το νυφικό, ενώ το δαχτυλίδι γάμου ήταν ένα Cartier πολλών καρατίων.

157003

157004

157005

157006

157007