Tαξιδιωτικοί προορισμοί για θαρραλέους

Εάν είστε από εκείνους που ιδανικές διακοπές σημαίνει αδρεναλίνη, αγωνία και ιστορίες για ….’αγρίους’ τότε σας έχουμε τα καλύτερα.

Πετάξτε ένα αληθινό μαχητικό στη Μπουρμπανκ, στην Καλιφόρνια

Εδώ σας δίνεται η ευκαιρία να πετάξετε ένα αληθινό μαχητικό αεροσκάφος τύπου Top Gun κλείνοντας ένα εισιτήριο για το Μπούρμπανκ στην Καλιφόρνια. Μαζί με άλλον ένα πιλότο κασκαντέρ στο Χόλιγουντ σας δίνεται η ευκαιρία να πετάξετε ένα αληθινό μαχητικό L-39 με 500 μίλια την ώρα (804,67 χλμ.) κατά μήκος της ακτογραμμής και πάνω από την έρημο.

BBmALlo

Ποδηλασία και αναρρίχηση στη Βολιβία

Το ταξίδι αυτό διαρκεί μία εβδομάδα και περιλαμβάνει ποδηλασία σε έναν από τους πιο κατηφορικούς δρόμους του κόσμου αλλά μόνο μετά από υποχρεωτική εκπαίδευση. Ξεκινώντας από την κορυφή του όρους Τσακαλτάγια και κατεβαίνοτας στην ζούγκλα της πεδιάδας Ζόγκο, ο ποδηλάτης κινείται από τα 243 μέτρα στα 426 μέτρα σε βραχώδες έδαφος. Η διαδρομή περιλαμβάνει επίσης μια διήμερη ανάβαση στο όρος Χουάινα Ποτόσι του οποίου η κορυφή φθάνει τα 6.096 μέτρα.

BBmB0WF

Ράφτινγκ σε μαύρα νερά στη Νέα Ζηλανδία

Εξερευνήστε την σπηλιά Ρουακάρι στην περιοχή Γουαιτόμο μέσω στενών και κάντε το λεγόμενο ράφτινγκ σε μαύρα νερά. Θα ανεβείτε σε ένα φουσκωτό σωλήνα και θα κινηθείτε με απίστευτες ταχύτητες ανάμεσα από υφάλους και καταρράκτες.

BBmB3A4

Οδηγείστε ένα τανκ στη Μινεσότα

Μπορείτε να γίνετε κι εσείς Ράμπο για λίγο οδηγώντας ένα τανκ από την εποχή του Βιετνάμ σε μια περιοχή με ασβεστόλιθο διαλύοντας παλιά αυτοκίνητα και κινητά σπίτια. Στις εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην Κασότα στη νότια Μινεσότα σας δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε πολυβόλα και άλλα όπλα.

BBmB6ag

Κολυμπήστε με κροκόδειλους στην Αυστραλία

Θέλετε να βρεθείτε τετ-α-τετ με ένα από τα πιο επικίνδυνα ζώα του πλανήτη; Δεν έχετε παρά να πάτε μέχρι τον Ορμίσκο Crocosaurus στο Ντάργουιν που λέγεται και “Κλουβί του Θανάτου” και να βρεθείτε πολύ κοντά με 200 σχεδόν κροκοδείλους από τους οποίους θα σας χωρίζει ένα απλό πλεξιγκλάς.

BBmAyns

Χαϊδέψτε μια τίγρη (και άλλα επικίνδυνα ζώα) στην Αργεντινή

Εάν πάντα θέλατε να βρεθείτε πολύ κοντά με μερικά πραγματικά επικίνδυνα ζώα μπορείτε να πάτε στο Ζωολογικό Κήπο Λουγιάν κοντά στο Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή, Το μέρος αυτό προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να πάνε βόλτα με λιοντάρι, να χαιδέψουν αρκούδες και τίγρεις και να ταΐσουν τσιτάχ.

BBmAQxK

Η συνέχεια εδώ