Διάσημοι για λάθος λόγους

Όλα αυτά τα χρόνια είδαμε πολλούς αθλητές να γίνονται πρωτοσέλιδα για τους λάθος λόγους. Από υποθέσεις απαγωγής και φόνου μέχρι την κατάχρηση ουσιών, οι συγκεκριμένοι αθλητές από είδωλα έγιναν παράδειγμα προς αποφυγήν. Κάντε κλικ και μάθετε περισσότερα για τα λάθη των αθλητών αυτών.

Oscar Pistorius – Στίβος

Σημείο ζενίθ: Γίνεται ο πρώτος παραολυμπιονίκης αθλητής που κέρδισε μετάλλιο το 2011 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου. Ένα χρόνο αργότερα λαμβάνει μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Λονδίνο.

Σημείο Ναδίρ: Τον Φεβρουάριο του 2013 πυροβολεί θανάσιμα τη φίλη του Reeva Steenkamp στο σπίτι του στην Πρετόρια και κατηγορείται για φόνο, ενώ ό ίδιος δηλώνει αθώος. Μετά από δική που διαρκεί επτά μήνες καταδικάζεται για ανθρωποκτονία σε πέντε χρόνια φυλάκισης, τον Οκτώβριο του 2014. Μετά από ένα χρόνο στη φυλακή ο Πιστόριους αποφυλακίζεται και τίθεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

BBjI1JP

Kevin Pietersen – Κρίκετ

Σημείο Ζενίθ: Έχει χαρακτηριστεί ως ο απόλυτος αθλητής από το περιοδικό Time και έχει κατακτήσει πολλά ρεκόρ.

Σημείο Ναδίρ: Η δημόσια φιλονικία του με τον Peter Moores το 2007 έπληξε τη σχέση του με την Βρετανική Επιτροπή Κρίκετ για πάντα. Του ζητήθηκε πρόσφατα να αποχωρήσει από την Βρετανική ομάδα κρίκετ από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Andrew Strauss.

BBjKAbF

Roy Keane – Ποδόσφαιρο

Σημείο Ζενίθ: Θεωρείται ένας από  τους μεγαλύτερους αρχηγούς στην ιστορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου και ο  Keane ηγήθηκε της Manchester United από το 1997 μέχρι το 2005 που αποχώρησε, κατά την οποία η ομάδα κέρδισε τέσσερα πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα FA και ένα Champions League.

Low point: Παραδέχεται το 2002 ότι σκόπευε να χτυπήσει τον αντίπαλο Alf-Inge Håland με ένα τακλ στο ύψος του γονάτου τον προηγούμενο χρόνο. Αποκλείστηκε από πέντε αγώνες και κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο 240.000 δολαρίων.

BBaycui

Mario Balotelli – Ποδόσφαιρο

Σημείο Ζενίθ: Τον Νοέμβριο του 2008, γίνεται ο νεαρότερος παίκτης της Inter που σκόραρε στο Champions League, σε ηλικία 18 ετών και 85 ημερών.

Σημείο Ναδίρ: Δέχθηκε βαρύτατη κριτική από τους οπαδούς της Inter το 2010 επειδή φόρεσε μπλούζα της A.C. Milan σε ιταλική τηλεοπτική εκπομπή, για το οποίο και ζήτησε αργότερα συγνώμη.

BBay7oy (1)

Mike Tyson – Μποξ

Σημείο Ζενίθ: Γίνεται ο νεαρότερος πρωταθλητής στην ιστορία βγάζοντας νόκ άουτ τον Trevor Birbeck το 1986, σε ηλικία 20 ετών και τεσσάρων μηνών.

Σημείο Ναδίρ: Κρίθηκε ένοχος και φυλακίσθηκε για το βιασμό της Desiree Washington το Φεβρουάριο του 1992.

BBaxPsS

Lance Armstrong – Ποδηλασία

Σημείο ζενίθ: Ξεπέρασε τον καρκίνο και κέρδισε 7 συνεχόμενους τίτλους στον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας από το 1999 μέχρι το 2005.

Σημείο ναδίρ: Το 2012, κατηγορήθηκε για χρήση ουσιών και του αφαιρέθηκαν οι τίτλοι. Τον Ιανουάριο του 2013, ο Armstrong παραδέχθηκε ότι ντοπαριζόταν σε τηλεοπτική συνέντευξη στην Oprah Winfrey.

BBaymU4

Tiger Woods – Γκολφ

Σημείο ζενίθ: Ψηφίστηκε Παίκτης της Χρονιάς 11 φορές, γεγονός που τον καθιστά έναν από τους πλέον επιτυχημένους γκόλφερς όλων των εποχών.

Σημείο ναδίρ: Αναγκάστηκε να απέχει από το γκολφ στα τέλη του 2009, μετά από πολλές εξωσυζυγικές περιπέτειες που τον οδήγησαν να πάρει διαζύγιο από τη γυναίκα του.

BBay2vu

Luis Suarez – Ποδόσφαιρο

Σημείο ζενίθ: Πέτυχε 31 γκολ στη σεζόν της Premier League 2013-14 και κέρδισε το βραβείο Golden Boot.

Σημείο ναδίρ: Αποκλείστηκε από τους αγώνες για τέσσερις μήνες αφού αποδείχθηκε ότι δάγκωσε τον Giorgio Chiellini στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014.

BBaycOq

Andre Agassi – Τέννις

Σημείο ζενίθ: Γίνεται οκτώ φορές πρωταθλητής grand slam και ο πρώτος παίκτης που κέρδισε και τα τέσσερα τουρνουά σε τρεις διαφορετικές επιφάνειες, σκληρή, χωμάτινη και με χόρτο.

Σημείο ναδίρ: Τον Νοέμβριο του 2009, παραδέχεται στην αυτοβιογραφία τουOpen ότι χρησιμοποιούσε και βρέθηκε θετικός για μεθαμφεταμίνη το 1997.

BBayi6u

 

msn.gr