Μυστικά φθινοπωρινού μακιγιάζ για καστανές

Και φέτος οι τάσεις στο μακιγιάζ είναι πολλές και άκρως εντυπωσιακές, ωστόσο πιθανώς αναρωτιέσαι ποιες τάσεις είναι εκείνες που σου ταιριάζουν αν είσαι καστανή.

Το smokey-eye τα φλογερά χείλη και πολλές ακόμη τάσεις μακιγιάζ σε βοηθούν να αναδείξεις τέλεια την ομορφιά σου φέτος το φθινόπωρο και δεν μένει παρά να τις ανακαλύψεις.

Σύμφωνα με το womenonly.gr…

Φλογερά κόκκινα χείλη:

Τα κόκκινα χείλη έρχονται τη νέα σεζόν να μας συστηθούν από την αρχή και μας παρουσιάζονται σε μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων. Μια μικρή πινελιά από πορτοκαλί στα κόκκινα χείλη στα κορίτσια στις κολεξιόν του οίκου Kaelen σε συνδυασμό με μπούκλες και τέλεια νύχια ήταν όλα χρειάζονταν τα μοντέλα για να λάμψουν.

Για πραγματικά κόκκινα χείλη λατρέψαμε το ρετρό λουκ του Antonio Berardi αλλά και τα ασορτί χείλη με τα νύχια στον οίκο Julien Macdonald.

Από την άλλη τα «ματωμένα» χείλη του Ashley Williams αλλά και τα «καθαρά» κόκκινα χείλη που είδαμε παντού από τις κολεξιόν του Bottega Veneta μέχρι του εκείνα που κυριάρχησαν στα μοντέλα του οίκου Carolina Herrera που βλέπουμε στη φωτογραφία είναι στην ουσία όλο το μακιγιάζ!

Για εσένα που είσαι καστανή οι πιο σκούρες αποχρώσεις του κόκκινου σου ταιριάζουν τέλεια για το βραδινό σου μακιγιάζ.

AAeLtGY

Φυσικό μακιγιάζ:

Η φυσική σχεδόν ωμή ομορφιά ήταν το βασικό στοιχείο στα μαλλιά και το μακιγιάζ για πολλούς διάσημους οίκους γεγονός που ανέδειξε το τρεντ σε ένα από τα κυρίαρχα της σεζόν και χωρίς αμφιβολία ταιριάζει τέλεια στις καστανές. Το βασικό που πρέπει να προσέξεις είναι να δώσεις βάση στην περιποίηση της επιδερμίδας σου έτσι ώστε το δέρμα σου να είναι λαμπερό από φυσικού του.

Στα σόου του οίκου Dolce& Gabbana είδαμε ένα πολύ φυσικό και απαλό μακιγιάζ ενδεικτικό της τάσης που “δείχνει” ακόμη πιο σούπερ σε εσένα που είσαι καστανή.

AAeL1Ww

Οmbre χείλη:

Τα χείλη για μια ακόμη φορά γίνονται το επίκεντρο του μακιγιάζ και στις φθινοπωρινές κολεξιόν των αγαπημένων μας σχεδιαστών και αυτή τη φορά παρουσιάζοντας μια τάση που αναμένεται να κάνει πάταγο. Σε κόκκινα χείλη πρόκειται απλά για ένα χρώμα χωρίς περίγραμμα και το οποίο «σβήνει» στις άκρες και είναι πιο σκούρο και έντονο στη μέση των χελιών και ταιριάζει τέλεια σε καστανές όπως είδαμε στις κολεξιόν του οίκου Dolce & Gabbana.

AAeLcgs

Εξωτικό μακιγιάζ στα μάτια:

Τη νέα σεζόν καλείσαι να “παίξεις” με διαφορετικές σκιές ματιών αλλά και χρωματικούς συνδυασμούς που μεταμορφώνουν το βλέμμα σου και σε κάνουν να νιώθεις υπέροχα! Αν τα μαλλιά σου είναι καστανά ή σκούρα καστανά, έχεις έναν πολύ καλό λόγο να επενδύσεις σε συνδυασμό από ανοιχτόχρωμες σκιές για να φωτίσεις όχι μόνο τα μάτια αλλά και ολόκληρο το πρόσωπο σου!

AAeLy4i

smokey-eye 

Το μακιγιάζ στα μάτια που έχουμε δει στις χειμερινές πασαρέλες είναι σίγουρα άκρως εντυπωσιακό, όπως φαίνεται όμως κανένα δεν είναι ικανό να ξεπεράσει το αξεπέραστο σμόκι-άι. Φέτος δεν χρειάζεται να τα βάψουμε -τα βλέφαρα μας- μαύρα, αφού και η γκρι σκιά έχει ακριβώς το ίδιο και πολλές φορές και ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα και πάει σίγουρα με τα χρώματα σου.

Η μοβ σκιά που είδαμε να λειτουργεί σαν βάση για το σμόκι-άι στα σόου του οίκου Lhuillier είναι ένα χρώμα που σου ταιριάζει τέλεια!

AAeLp8U

Μπλε σκιά:

Το μπλε χρώμα κυριαρχεί στα βλέφαρα μας τώρα και ειδικά για καστανές δεν χωράει αμφιβολία πως είναι ένα ιδανικό χρώμα.

 

Το μπλε που είδαμε στις πασαρέλες είναι ένα χρώμα που είναι σέξι και ταυτόχρονα απόλυτα επικίνδυνο ενώ σε πολλές περιπτώσεις το χρώμα αυτό είναι απίστευτο αιθέριο. Μια μπλε σκιά δίνει χρώμα στα βλέφαρα αφού οι εντυπωσιακές και ζωηρές μπλε στο χρώμα του βυθού αποχρώσεις ταιριάζουν στις καστανές. Οι Baby blue αποχρώσεις σε συνδυασμό με τις πιο “ψυχρές” αποχρώσεις του πάγου του Hussein Chalayan που φορούσαν τα μοντέλα στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι ταιριάζουν τέλεια σε εσένα που είσαι καστανή.

AAeL1Wz