Η Stella McCartney σχεδιάζει σουτιέν για γυναίκες με μαστεκτομή

Ένα σουτιέν αφιερωμένο στη μητέρα της και στις γυναίκες με μαστεκτομή, αποκάλυψε η Stella Mccartney, ενόψει του Οκτωβρίου που είναι ο μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού.

Προς το παρόν το Lousie Listening Bra, που έχει “δανειστεί” το όνομα του από την Linda Louise McCartney που πέθανε το 1998 από καρκίνο του μαστού, είναι διαθέσιμο μόνο για pre-order,σύμφωνα με το ladylike.gr.

Όπως σημειώνεται στην περιγραφή του, είναι πρακτικό κάνει τη γυναίκα που έχει υποβληθεί σε αυτή την επέμβαση, να αισθάνεται άνετα. Το νέο αυτό σουτιέν κοστίζει 125 δολάρια και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του, θα διατεθούν στο Hello Beautiful Foundation.

AAeLhkb

Εκτός από το Louise Listening Bra, η Stella McCartney “ντύνει” με εσώρουχα την Cara Delevigne για να ευαισθητοποιήσει, ενώ αφιερώνει μέρος των εσόδων και από πωλήσεις άλλων εσωρούχων, σε Οργανισμούς που απευθύνονται σε ασθενείς με καρκίνο του μαστού.

“Ένα ποσοστό των εσόδων από την πώληση, θα διατεθεί στο κέντρο Linda McCartney του Λονδίνου και στο National Breast Cancer Foundation στην Αμερική και την Αυστραλία για την υποστήριξη στο έργο τους να παρέχουν τις πιο σύγχρονες θεραπείες και τεχνολογίες για τους ασθενείς με καρκίνο του μαστού”, σημειώνεται στη σειρά προϊόντων, όταν κανείς πατήσει για να δει την περιγραφή και να αγοράσει.