Τα fashion icons προτείνουν παντελόνια

Πόσες φορές έχει τύχει να αγοράσετε ένα παντελόνι αλλά στην πορεία να μην ξέρετε με τι να το συνδυάσετε ώστε να πετύχετε ένα συγκεκριμένο στιλ;

Η απάντηση είναι μάλλον αυτονόητη και το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι περισσότερες την ώρα που το αγοράζουν είναι ότι δεν σκέφτονται με τι θα το συνδυάσουν ή ακόμα πιστεύουν ότι θα βρουν στην πορεία το συγκεκριμένο top και παπούτσια που θα ολοκληρώσουν το σύνολο. Αυτό είναι πάλι λάθος γιατί υπάρχει κίνδυνος να μην τα βρουν ποτέ και να μείνουν με το παντελόνι αφόρετο για αρκετό καιρό.

Καλό είναι λοιπόν όταν πρόκειται για αγορά να έχετε κάτι πολύ συγκεκριμένο κατά νου, ενώ στην περίπτωση που αναζητάτε μία μικρή ανανέωση η σιγουριά του να ξέρετε τι στιλ επιθυμείτε είναι μία λογική που θα σας βοηθήσει.

Εννέα fashion icons δίνουν τις καλύτερες ιδέες για μοναδικά στιλ από το πρωί μέχρι και το βράδυ, όπως παρουσιάζονται μέσα από το jenny.gr.

Gigi Hadid

gigi-hadid

Gwen Stefani

gwen-stefani1

Jennifer Lopez

jennifer-lopez-

Jessica Alba

135614, Jessica Alba seen wearing long blue blazer with peach color palazzos as she  leaves a hotel in NYC. New York, New York - Tuesday April 14, 2015. Photograph: © RGK, PacificCoastNews. Los Angeles Office: +1 310.822.0419 sales@pacificcoastnews.com FEE MUST BE AGREED PRIOR TO USAGE

Kate Middleton

Kate-Middleton-Style

Kendall Jenner

kendall1 (1)

Karlie Kloss

Supermodel Karlie Kloss on a photoshoot in Soho, in New York. 6 May 2015.  7 May 2015. Please byline: Vantagenews.co.uk

Olivia Palermo

olivia-palermo

Sarah Jessica Parker

sarah