H showbiz σχολιάζει το debate

Το χθεσινό debate μονοπώλησε το ενδιαφέρον σχεδόν όλων των Ελλήνων.

Τα σχόλια στα social media πήραν φωτιά και φυσικά η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών δεν άφησε ανεπηρέαστη και την showbiz.

Η Ελένη Ράντου δεν έκρυψε αγανάκτηση της για το χθεσινό debate γράφοντας στο facebook: «Τι debate κι αυτό!!!!! Σαν πολυκατάστημα με πολλούς πωλητές πολλούς αγοραστές αλλά χωρίς εμπόρευμα. Η τήρηση του χρόνου σας μάρανε τρομάρα σας!!!!».

tweet2

Ο Γιώργος Λιάγκας χαρακτήρισε την αναμέτρηση βαρετή tweetάροντας «Μόνο εμένα μου φαίνεται τόσο βαρετό;»

tweet1

Και η Κατερίνα Καινούργιου, έσπευσε να σχολιάσει την εμφάνιση των πρωταγωνιστών της βραδιάς. Η ξανθιά παρουσιάστρια έγραψε στο twitter για τον Αντωνη Σρόιτερ:

«Εγώ…στα δικά μου…όχι ότι είμαι στον Alpha αλλά ο Αντώνης Σρόιτερ είναι ο πιο …κομψός»

Η Καινούργιου σχολίασε και την  Όλγα Τρέμη για τα μαλλιά της:

«Καλά… καλά… η Τρέμη δε φοράει καν τρέσα… φοράει αόρατο εξτένσιον μη σας πω ότι φοράει κ tape. Ξέρω τι λέω, σ’ αυτά είμαι μανούλα #debate» είπε με τον Παυλο Σταματόπουλο να της απαντά: «Η Φώφη (σ.σ. Γεννηματά) έχει αφίσα της Κατερίνα Καινούργιου στο καμαρίνι … Δεν εξηγείται αλλιώς η βλεφαρίδα»

kainourgiou-tweet

staat-tweet

Με μια δημοσίευση στο instagram  επέλεξε ο Νίνο να σχολιάσει το Debate. Ο δημοφιλής τραγουδιστής δημοσίευσε την ώρα που το debate, ήταν σε εξέλιξη, στον αέρα της κρατικής τηλεόρασης το εξής κείμενο:

tweet_ninin