Είναι έγκυος η Cameron Diaz;

Τη Δευτέρα 31/08 οι φωτογράφοι περίμεναν στο αεροδρόμιο του Los Angeles την Cameron Diaz με τον σύζυγό της  Benji Madden, οι οποίοι επέστρεφαν από το ταξίδι τους στην Αυστραλία.

Όπως ήταν φυσικό οι  παπαράτσι τους «τσάκωσαν» με την ηθοποιό να φορά στενό jean, άσπρη ριχτή μπλούζα, ενώ μπροστά από την κοιλιά της, είχε τοποθετήσει μια τσάντα ταχυδρόμου και έτσι οι φήμες περί εγκυμοσύνης φούντωσαν ακόμα περισσότερο.

Η ίδια φυσικά κρατά σιγή ιχθύος και παρόλο που ήταν φανερά αμήχανη δεν έπαψε να χαμογελά δείχνοντας ευδιάθετη και ξεκούραστη.

Τη χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης επιβεβαίωσε άτομο που είναι κοντά στο ζευγάρι, μιλώντας στο NW:«Δεν είναι μυστικό ότι εδώ και λίγο καιρό προσπαθούσαν για μωρό και τελικά αυτό συνέβη!»

Μάλιστα η ίδια πηγή υποστηρίζει πως η Cameron Diaz δεν θα ανακοινώσει την εγκυμοσύνη, παρά μόνο όταν μπει στο δεύτερο τρίμηνο, μιας και τώρα διανύει την όγδοη εβδομάδα της κύησης.

Cameron Diaz, Benji Madden, Joel Madden and Jessie J arrive at LAX Pictured: Cameron Diaz, Benji Madden, Joel Madden and Jessie J arrive at LAX Ref: SPL1113424  310815  Picture by: Splash NewsSplash News and Pictures</B

290

 

2BD

2BD930670000

290