«Μεθούσα και δεν το μάθαινε κανείς...»

Ο λόγος γίνεται για την Natalie Portman όπου, σε συνέντευξη που παραχώρησε για γνωστό περιοδικό, αποκαλύπτει τις κρυφές έως τώρα πτυχές του εαυτού της.

H παρθενική της εμφάνιση στην μεγάλη οθόνη έγινε το 1994 όταν ήταν μόλις 13 ετών στην ταινία  «Léon: The Professional» . Όπως είναι λογικό, πριν από μία εικοσαετία το internet ήταν κάτι σχεδόν άγνωστο γεγονός που εξυπηρετούσε πολύ την προσωπική ζωή των star. Ως έφηβη, η 34 χρονη ηθοποιός ήταν αρκετά ατίθαση αφού όπως παραδέχεται “Ήμουν πολύ τυχερή. Δεν υπήρχε το facebook, το instagram αλλά ούτε και το twitter. Έβγαινα με τις φίλες μου, μεθούσα και δεν το μάθαινε κανείς».

425_natalie_portman_marieclaire_080615

Η Natalie Portman με τη δήλωση αυτή βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει με εγκωμιαστικά σχόλια για τις νεότερες από εκείνη star αναφέροντας συγκεκριμένα τις περιπτώσεις της Jennifer Lawrence και της Kristen Stewart τοποθετώντας τες στην A-list των νέων ηθοποιών, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ζήτημα των πληρωμών λέγοντας:» Υπάρχει ένας μεγάλος διαχωρισμός μεταξύ ανδρών και γυναικών στο Hollywood. Για παράδειγμα ο «τιτανικός» ήταν η νούμερο ένα επιτυχία το 1997. Από τότε και έπειτα ο Leonardo Di Caprio πληρωνόταν με 20 εκατ. δολάρια για κάθε ταινία, ενώ η Kate Winslet όχι. Χαίρομαι που παρατηρώ ότι το τελευταίο διάστημα το φαινόμενο αυτό αρχίζει να εξαλείφεται».

Σήμερα, η ίδια βρίσκεται σε μία πειραματική φάση με τον ίδιο της τον εαυτό και με τα ενδιαφέροντα της. Παραδέχτηκε ότι από τότε που γέννησε το πρώτο της παιδί, τον 4χρονο σήμερα Aleph δεν έχει τις ίδιες επαγγελματικές προτάσεις, όμως δεν αισθάνεται καθόλου «ριγμένη»: «Δεν πανικοβάλομαι. Παρακολουθώ το «κύμα». Άλλες φορές είναι ορμητικό, άλλες πιο ήρεμο. Το βλέπω σαν μία καλή ευκαιρία να δοκιμαστώ σε νέες προκλήσεις όπως η σκηνοθεσία. Εξάλλου δεν ανταγωνίζομαι κανένα συνάδελφό μου».

425_2natalie_portman_marieclaire